Lifestyle

Iskupila se za sve

Aside Banners

Rebecca Black je izrasla u pravu malu seks bombicu i spremni smo joj oprostiti za ‘Friday’

Prije pet je godina gotovo dovela do smaka svijeta s jednom od najgorih pjesama u povijesti, a danas bismo svaki petak proveli s njom.

Piše , Objavljeno

Spremni smo probaviti svakakva sranja kada je u pitanju glazba, ali za Friday jednostavno nismo imali želuca. Prošlo je pet godina od kada je svijet zadesila jedna od najvećih umjetničkih tragedija i to u obliku viralnog hita i jedne od najgorih pjesama svih vremena, a koju je u nekakvom bizarnom kućnom studija sklepao neki matorac i dao ju otpjevati 14-godišnjoj djevojčici imena Rebecca Black. Cura je bila simpatična, ali njezino revanje u najmanju ruku maloumnih stihova uz spot koji izgleda kao parodija parodije je bilo dovoljno da internet umalo eksplodira. Volimo mi trash i cijenimo svaki trud u tom smjeru, ali svejedno svaki put kada upalimo ovaj video, umre jedan maleni dio naše duše.

Rebecca Black – Friday:

Sasvim logično, Rebecca je nakon ovog izleta gotovo pa nestala s radara mainstream medija i postala jedna od onih opskurnih legendi interneta, ali je i dalje nastavila raditi na svojoj “glazbi” i objavljivati video klipove na svom YouTube kanalu. Nismo ih gledali niti nas iskreno ne zanima što radi, ali nam je za oko zapeo njezin Instagram profil, koji pokazuje kako je Rebecca izrasla u izrazito privlačnu 19-godišnjakinju koja gotovo da se iskupila zbog sve muke koju nam je priredila!

5 6 7 8 9 10 11 12 14063692_169122260164144_198668340_n rebecca 1 rebecca 2 rebecca 3 rebecca 4

Čovjek nekada jednostavno mora naučiti zaboraviti i oprostiti, a Rebecca nas je naučila kako to i učiniti. Neka nam je ona samo zdrava i vesela, a to što nema baš previše talenta, nema veze. Ne mogu svi imati sve…

TAGOVIFriday Instagram ljepotica Rebecca Black seksi

Komentiraj