Lifestyle

Aside Banners

Reebok Forever Floatride Energy – ultra lagane tenisice za trčanje

Piše , Objavljeno

Poznati fitness i lifestyle brend Reebok predstavio je svoju posljednju inovaciju na području proizvoda za trčanje – Forever Floatride Energy tenisice koje obećavaju sasvim novi doživljaj kad je u pitanju fizička aktivnost. Ovaj model predstavlja novu generaciju trkačkih tenisica koje možete pronaći po najpristupačnijoj cijeni do sada.

Kod dizajniranja Reebok Forever Floatride Energy tenisica korištena je vodeća tehnologija za postizanje vrhunske izvedbe tijekom svakog trčanja. Tenisica je izrađena tako da tijekom svakog koraka pruža maksimalni povrat energije i tako pomaže trkačima da ostvare najbolje rezultate.

Floatride_Energy_Run_Crew

Središnji dio đona čini Reebokova najnovija Floatride Energy pjena koja je lakša u odnosu na ostale materijale, a zahvaljujući kombinaciji lagane pjene i prozračnog gornjeg dijela, ove tenisice će svakom trkaču pružiti savršenu ravnotežu između fleksibilnosti, udobnosti i responzivnosti.

Scott Daley, generalni direktor Running proizvoda u Reeboku nazvao je Floatride Energy tenisice novim korakom u evoluciji Reeboka, koji će s novom povratnom energijom i pristupačnom cijenom svim atletičarima pružiti potpuno novi doživljaj.

Osim što su idealne za trčanje, Reebok Floatride Energy tenisice imaju elegantan i moderan izgled pa ih možete nositi i u drugi prilikama. Pronaći ih možete u Reebok FitZoni u Arena Centru te kod Reebokovih maloprodajnih partnera: Ferivi Sport, Top Sport i Sport Vision po pristupačnoj cijeni od 749,00 kn.

Više informacija na Reebok.hr/floatrideenergy

PR

TAGOVIfitness reebok tenisice zdravlje

Komentiraj