Lifestyle

Glavno da je više od prosjeka!

Aside Banners

Rezultati istraživanja veličine penisa napokon nam odaju koji je pravi svjetski prosjek

Piše , Objavljeno

Hrpetine različitih istraživanja i anketa o veličini penisa često nam daju krivu ilustraciju vješto manipulirajući podacima, ali od klasičnog se prosjeka nikako ne može pobjeći!

gaceKada sumnjaš u sve statistike, mjerne metode i objektivnost znanstvenika koji analiziraju rezultate, posegni za najprljavijom, najprimitivnijom i najrazumljivijom formom: klasičnim prosjekom. Ne zanimaju nas ekstremi tamnoputih muškaraca i Azijata, veličina čuna na Balkanu i koji je narod najobdareniji… u ovom ratu za ponos veličinom svog penisa sudjeluju svi muškarci ove planete i sve ih se treba uzeti u obzir! Pošto je to, na žalost, još uvijek nemoguće, poslužit će i 15 000 ispitanika u dobi od 17 do 91 godina iz svih krajeva svijeta koji su tijekom dugogodišnjih istraživanja i prikupljanja podataka omogućili da napokon imamo “prave” brojke.

A one kažu sljedeće: prosječna dužina penisa muškaraca na našoj planeti jest 13,12 centimetara u erekciji, odnosno 9,16 centimetara dok je spušten. Debljina se pak kreće od 9,31 centimetra u spuštenom stanju do 11,16 centimetara dok salutira, što su brojke koje bi trebale olakšati život svakom muškarcu koji misli da je nedostojan zbog veličine alatke u gaćama. Britanski znanstvenici koji su proveli istraživanje složili su i prigodni graf koji pokazuje ovisnost dužine penisa u centimetrima o postotku svjetske populacije koja tu dužinu dostiže pa bacite oko u koju skupinu pripadate.

penis

Inače, valja napomenuti kako svega 2,28% muškaraca ima abnormalno maleni penis, a otprilike se ista brojka može primijeniti i na muškarce s abnormalno velikim penisom. Ostatak spada u okvire prosjeka, a nisu pronađeni nikakvi dokazi koji bi povezivali veličinu s određenom rasom ili narodnošću, suprotno onome što smo mogli vidjeti u nekim drugim istraživanjima. Ipak, valja reći kako znanstvenici priznaju jednu veliku manu samog procesa testiranja, a ta je kako je ono bilo volontersko te je shodno tome očekivano kako će ga ljudi s manjim penisima (barem iz njihove perspektive) izbjegavati zbog osjećaja srama, a takve stvari itekako utječu na rezultate. Whatever, mi smo iznad prosjeka i to nam je jedino važno!

TAGOVIerekcija mali muškarac penis spolni organ veličina veliki

Komentiraj