Lifestyle

Robotski seks

Aside Banners

Roboti koji virtualni seks čine skoro pa stvarnim? Iz Tenge tvrde da je samo pitanje vremena!

Piše , Objavljeno

Jedna od najvećih mana virtualnog seksa jest što kao i u slučaju normalne masturbacije, svejedno morate ‘uprljati’ vlastite ruke. Kada bismo barem imali robote koji bi to činili za nas…

tenga

Šteta što o Tengi nismo pisali u našem valentinovskom pregledu najboljih seks igračaka na tržištu, jer na toj listi zasigurno zaslužuje svoje mjesto. Malo je proizvoda koji korisniku omogućuju fuziju virtualnog i pravog seksa, a Tenga se među prvima odlučila pobrinuti upravo za taj segment tržišta. Istina, njihov je maleni seks robot još uvijek u fazi prototipa, ali tko zna, za 10-ak godina možda više nećemo morati koristiti ruke… a niti rupice pravih žena!

Treba li uopće spominjati da je Tenga japanski proizvođač seks igračaka, te da su fokusirani na virtualni seks, hentai, CGI pornografiju i što manje stvarnog dodira između pravog muškarca i žene. Njihov proizvod se zapravo sastoji od tri različita dijela, koji funkcioniraju kao jedno i praktički zamjenjuju pravu žensku, mušku ili transrodnu osobu (kakve vam god bile preferencije), te služe kao robotski masturbator i dostojna zamjena za proizvode poput Fleshlighta, raznih simulatora vagine ili nedaj bože, lutaka na napuhavanje.

Kao prvo i osnovno, sve počinje sa softwareom koji dizajnira japanski izdavač erotskih igara Illusion, a koji omogućava da generirate likove, okruženje i događaje koji vama najbolje pašu. Recimo da se radi o mladoj, japanskoj djevojci u uniformi školarke, koja se napričila na krevetu, nešto što je na dalekom Istoku očito vrhunac erotike. Korisnik tada stavlja VR kacigu (drugim riječima, Oculus Rift, jer se niti jedan drugi proizvođač za sada nije uspio probiti na tržište) i pokreće program, te se ispred njega počinje odvijati pravi pornić.

unnamed

Treći i najvažniji dio ovog erotskog iskustva čini maleni robot Novint Falcon, koji sa strane ima ručkice i služi kao svojevrsni “miš za porniće”, a na vrhu ima malenu falusoidnu košuljicu, na koju bi ili u koju bi (taj nam dio nije sasvim jasan) masturbator trebao ‘instalirati’ svoj penis. Kako on pomiče svoju glavu (tu mislimo na pravu glavu, a ne Kiklopa dolje) i zdjelicu simulirajući seks, na ekranu se odvijaju prikladne radnje, a povratni signal izaziva vibracije i slične taktilne stimulacije, koja na kraju dovodi, i to je sasvim legitimna pretpostavka, do oplodnje robota i rađanja vašeg vlastitog kiborga

Tenga – promo demo:

Teško je reći hoće li ovakvi roboti zaživjeti u praksi, pošto Tenga još uvijek sve drži na razini prototipa, ali nije isključeno kako bi se ovakva tehnologija uskoro mogla početi širiti prema Zapadu i pružati utjehu svim onim nesretnicima koji ne mogu pronaći ili zadržati djevojku. A da ne pričamo o nesumnjivoj edukativnoj vrijednosti, pogotovo kod onih koji tek trebaju umočiti po prvi put, a boje se kako će sve to izgledati!

TAGOVIjapanci masturbacija robotski masturbator robotski seks seks igračka tenga

Komentiraj