Lifestyle

e da je napoleon imao ovu pilu

Aside Banners

Rusi izradili motocikl za sve terene s pogonom na oba kotača!

Piše , Objavljeno

Rusija je ogromna. Ako ti je znanje geografije zakržljalo, Rusija je najveća zemlja na svijetu, ispunjena je nepristupačnim terenom, a ni vrijeme nije baš prijateljski raspoloženo.

Kako preživjeti rusku divljinu? Jednostavno. Kupiš motocikl. I to ne bilo kakav motocikl. Taurus 2×2. 2×2 u ovom slučaju nije četiri već je oznaka pogona na oba kotača ovog bizarno-predivnog motocikla.

Pogonjen je Hondinim motorom GX-210 od 7 konjskih snaga i 210 kubika. Možda se ovih 7 “konja” čini smiješno malo, ali motocikl teži samo 89 kilograma pa ga možeš i golim rukama iščupati iz blata (kao braća Rusi koja se briju sjekirama), a brzina od samo 35 kilometara na sat je i više nego dovoljna da jašeš kroz divljinu neopterećen drvećem i potocima.

taurus 2

Ono što nam se najviše sviđa su “balonske gume”. Ako naletiš na neki dubok potok, motocikl će plutati, a ti možeš hodati uz njega. Ogromne gume su i razlog nepostojanja dodatnog amortizacijskog sustava. Ljepota je upravo u jednostavnosti, zašto komplicirati?

Zasad je motocikl dostupan samo u Rusiji po cijeni od 1700 dolara, ali tvrtka ima planove prodavati ga diljem svijeta. Čak im se možeš i javiti OVDJE ako želiš biti distributer za naše krajeve.

TAGOVImotocikl prijevoz rusija

Komentiraj