Lifestyle

Seks s iPadom!

Aside Banners

Sada doslovno možete po*ebati svoj iPad i postati dijelom nove seksualne revolucije

Piše , Objavljeno

Nismo jedni od onih koji osuđuju seksualne porive drugih ljudi, ali seks s iPadom je ipak nešto na čemu povlačimo granicu!

launchpad 1

Realnost čovječanstva je na žalost takva, da ponekad jednostavno moramo posegnuti za nekim seksualnim pomagalima i tako si olakšati ovo sumorno postojanje. Neki to rade zbog toga što ne mogu naći partnere, drugi jer u svojim vezama ne dobivaju dovoljno zadovoljstva, a ima i onih koji jednostavno uživaju u svemu što pruža orgazam. Zato nije niti čudno da postoji toliko različitih proizvođača i modela seksualnih pomagala, a kada govorimo o onima namijenjenima muškarcima, ne možemo ne spomenuti Fleshlight!

Mora se priznati, ovo je stvarno genijalan proizvod (nažalost, nismo probali, ali znamo prepoznati kvalitetu): cjevasta naprava u obliku velike svjetiljke, koja na jednom kraju ima mekani silikonski otvor u obliku vagine, u koji muškarac ugura svog pitona i spremi se za provod života. Ipak, u Fleshlightu su procijenili da im u cijeloj toj priči nešto fali, pa su tako na tržište izbacili kućište za iPad, nazvano LaunchPAD, koje se namontira na pozadinu vašeg tableta i služi kao svojevrsni nosač za stimulator penisa.

Fleshlight LaunchPAD – promo video:

Čemu to?!“, pitati će se neki neiskvareni naivac, a odgovor leži u činjenici da je cijeli internet zapravo jedna velika baza pornjave i da se gotovo sve može iskoristiti u svrhu masturbacije. Bilo da se radi o gledanju običnih pornića (pogotovo onih POV vrste) ili seks video-chatu preko Skypea s nekom djevojkom, sada je dovoljno jednostavno uzeti iPad u ruke, nataknuti LaunchPAD na tuki i čekati erupciju vulkana. Radi li se o novoj seksualnoj revoluciji ili smo kao vrsta napokon dotaknuli dno, prosudite sami!

TAGOVIfleshlight iPad penis seks igračka seksualno pomagalo vibrator

Komentiraj