Lifestyle

Viši nivo instagramiranja

Banner 300

Sada možete unajmiti profesionalce da vam uslikaju savršene Instagram fotke

Piše , Objavljeno

Postavljanje fotografija na Instagram je odavno prestalo biti zajebancija te je postalo pravo umijeće, a sada postoje i profesionalci koji će to učiniti za vas.

instagramAko vam je totalno svejedno tko vas prati i gleda vaše fotke na Instagramu, vjerojatno nećete gubiti san zbog onoga što stavljate na ovu društvenu mrežu. Opali fotićem, lupi koji filter, objavi i čekaj da se netko od osam tvojih followera smiluje i pokloni ti like. Eh, ali ako želite malo uzburkati valove i svijetu, dosadnoj obitelji i ljubomornim frendovima pokazati kako se živi život, iskeširati ćete (finu) lovu i unajmiti profiće iz El Camino Travela, koji će vas slijediti na putovanju, koncertu, izlasku ili nekom drugom bitnom događanju i pobrinuti se da vas pofotkaju toliko dobro da će i Kim Kardashian reći: “Daaaaamn!”

Na ideju o pokretanju ovakvog servisa su došle Kataline Mayorga i Marianna Jamadi, a u kratkom su vremenu skupile preko 20 tisuća followera na svom Instagram profilu te svakodnevno privlače nove galerijom od preko 700 uistinu impresivnih fotki. Naravno kako neće baš sada doći iz Kolumbije na vaše kolinje i tradicionalno ispijanje domaće brlje, ali ako uplatite putovanje preko njihove agencije, uz malu nadoplatu u paketu dobijete i profesionalnog fotića. Nije baš igra za nas, ali da imamo love… zašto ne?

TAGOVIdruštvene mreže el camino travel fotke fotografije Instagram putovanje

Komentiraj