Lifestyle

uvijek znaš za što je vrijeme

Aside Banners

Sat Billa Gatesa je smiješno jeftin – dokaz da se ne ponašaju svi bogataši kao Drake

Piše , Objavljeno

Ima taj jedan meme koji ćemo zauvijek zapamtiti. Meme koji pokazuje Billa Gatesa i Marka Zuckerberga u najjednostavnijoj mogućoj odjeći, bez vrištećih skupih kostima kakve bi nosio Drake, čitava vojska klinaca bogataša i Chris Tucker iz Petog Elementa.

495

Dovoljno ti govori što pravi bogataši cijene. One druge stvari u životu. Kakav sat Bill Gates nosi?

Nikakav Patek Phillipe od 150 tisuća dolara s prozorom od safira koji ti daje pogled u unutrašnji mehanizam i budućnost svjetske burze. U pitanju je jednostavni Casio Marlin, stručnije znan kao Casio Sports MDV106-1A.

casio marlin

Cijena mu je oko 50 dolara. Ako trebaš sat u ovim teškim i nesigurnim vremenima, sat od 50 dolara je nešto što trebaš. Pogotovo ako ne želiš škicati na mobitel da provjeravaš koliko je sat samo da bi brzo bio uvučen u svijet pesimističnih vijesti bez kraja i tuđih issuesa na društvenim mrežama koje se ni ne trude riješiti. Kućište Marlina je napravljeno od nehrđajućeg čelika, ide pod vodu do 200 metara, ima gumeni remen, imaš sve što trebaš. Ima i rotirajuću krunicu koji će ti služiti kao timer – inače služi za tempiranje ronjenja, ali u kućanstvu ti može poslužiti kao timer za vrhunski kuhano jaje ili kao alat za neprekidni duboki fokus dok pokušavaš napisati članak o Bill Gatesovom cijenom pristupačnom članku.

casio marlin duro 2

Preporuke. Čitav Internet vam je na raspolaganju ako ga poželite kupiti, ali ovo može služiti i kao lekcija – uzmi samo onoliko koliko trebaš, ne treba ti sat optočen dijamantima i brojnim funkcijama koje nećeš koristiti. Budi si iskren.

TAGOVIcasio luksuz sat satovi vrijeme