Lifestyle

Pivo kao eliksir mladosti

Aside Banners

Savjet za dugovječnost koji nam se sviđa: Jedna piva dnevno i živjet ćeš 110 godina!

Piše , Objavljeno

Mnogo je raznih teorija i mističnih receptura kako povećati šansu da doživiš stotu, ali za sada nam se ispijanje pivice čini kao jedna od najboljih i najdražih opcija!

pivoNeki kažu treba jesti čokolodu, neki tvrde da je vegetarijanstvo ključ dugovječnosti, mnogi su pobornici cjeloživotne tjelovježbe i aktivnosti, ima čak i onih koji za pozne godine “krive” dobar seksualni život, a Mark Behrends iz Nebraske tvrdi kako je tajna njegovih 110 godina života jedna piva dnevno i to svaki dan točno u 15:00! Na žalost, Mark je preminuo prošle subote, ali njegovo je “učenje” ipak ostalo u mislima i internet historyu mnogih zaljubljenika u lagano alkoholno piće koji sada imaju još jedan razlog i opravdanje za ispijanje svoje omiljene cuge

mark

No, Mark je bio vrlo strog u svojim pravilima pa je tako gotovo cijelog života pio točno jedno pivo dnevno. Nije bio posebno izbirljiv, ali mu je nekako omiljeno bilo Miller pivo, a često se znao šaliti kako mu je to lijek jer niti u poznim godinama nije trpao šake tableta u sebe kao mnogo mlađi starčeki od njega. U kombinaciji s cugom, Behrends je kao jedan od glavnih fakora svoje dugovječnosti spomenuo i mnogo ljubavi, a po svemu što ovaj čovjek priča, izgleda kao najidealnija receptura za doživjeti stotu koju smo do sada čuli. Ne kaže se bezveze: “Jedno pivo na dan drži doktora van!

TAGOVIalkohol dugovječnost pivo Sreća zdravlje život

Komentiraj