Lifestyle

Aside Banners

Seks igračke bez kojih ne možete

Idesh! vas uvodi u svijet seksualnih igračaka. Unesite veselje u svoj život i obogatite svoju kolekciju gadgeta ovim nevjerojatnim artiklima.

Piše , Objavljeno

Seks prodaje. To znaju i vrapci na grani iako nikada nisu kupili “Vruči Kaj” ili džepnu vaginu za svaku priliku. Idesh! vas uvodi u svijet seksualnih igračaka za starije od 18. Unesite veselje u svoj život i obogatite svoju kolekciju gadgeta ovim nevjerojatnim artiklima.

Fleshlight – Čvalje ko u trebe!

Zamislite samo da imate ovaj super artikl. Vozite se tramvajem, a vaš stanica je tek za nekih dvadesetak minuta. Vi ni pet ni šest, već džepna usta van i strpate malog unutra. Vrijeme će jednostavno proletjeti, a vi će te lakog koraka nastaviti svoj put kao pravi majstor.

Sintetski materijal visoke kakvoće pružit će vam sate zabave, a usta primaju i do 32 centimetra uda što će zadovoljiti potrebe svakog prosječnog Europljana. Fleshlight dolazi u nekoliko varijanti:usta, anus, vagina i “nešto četvrto”.

Layaspot

Naravno, Idesh! ne zanemaruje svoje čitateljice, čisto da ne mislite da smo ovaj gadget prvenstveno namijenili onim dečkima.

Radi se o stimulatoru klitorisa. Layaspot ne funkcionira kao penetrator već se jednostavno radi o napravi koju prislonite na klitoris i on obavlja posao koji bi trebao obavljati onaj čovjek koji sjedi u dnevnom boravku i igra novi PES 2008.

Prst sudbine

Probali smo zamisliti situaciju u kojoj bi ova naprava dobro došla, ali došli smo do zaključka kako je to idealno tek za unesrećenu ekipu iz pilane. Dakle, ako spadate u tu skupinu, vrijeme je za nabavku ove “proteze na štapu”. Sedam centimetra pravog užitka za njega i nju utjelovljeno je u ovom mrtvom prstu.

Vaginalni Pajdo

Još nismo upoznali čovjeka koji je kupio umjetnu vaginu, ali voljeli bi ga upoznati. Prvenstveno zbog jednog pitanja kojeg bi mu htjeli postaviti. Ne misli li da ova igračka u određenom položaju izgleda kao usta Vladimira šeksa ili bilo kojeg drugog bradonje?

Imamo usta i bradu s brkovima koja ih okružuju. Sve u svemu, ova napravica podnosi do 18cm muškog spolnog organa s tim da zahvaljujući velikoj rastezljivosti može podnijeti i nekoliko centimetara više.

Bluedildonics (The Toy)

Znali ste da će ovo doći kad-tad. Djevojke, mobitel je novi vibrator. Kako? Blluedildonics sastoji se od vibratora koji stavite u vaginu i mobitela.

Svaki puta kada poželite “trzaj užitka”, vibratoru šibnite SMS ili mu naredite da počne vibrirati putem bluetootha i zabava počinje.

Noćna maska s gumenom lopticom

Vi ste ružni, a ona puno priča? Vašim je problemima došao kraj ako nabavite ovaj genijalni proizvod.

Seksualni život živnut će kao da je proljeće. Nema više njegove dlakave trbušine i njenih glupih priča koje vas tjeraju u zagrljaj druge žene.

Čunj!

Ovo čudo moderne tehnologije reklamirali su kao unisex proizvod! Možete li se stvarno zamisliti u nekoj od ovih poza?

Pokušavamo dokučiti što je prolazilo kroz glavu proizvođača. “Ah, jedva čekam da dođem s posla i pročitam Jutarnji s velikim čunjem u dupetu!”

Pumpa za vađajnu

Ako ste kojim slučajem naletjeli na snimke gigantskih natečenih vagina koje su se svojevremeno pojavile na internetu i raju pronašle nespremne za taj tip zabave… Ne brinite!

Nije riječ o vaginalnoj kugi već o rezultatu pumpanja. Klitoralne pumpe prislanjaju se na vaginu, a laganim pumpanjem pridonosite prokrvljenosti što pojačava osjetljivost klitorisa.

Aneros

Ako ste gledali film “Road Trip” sjetit ćete se scene u kojoj sisata medicinska sestra prstenjači Stiflera. E, pošto vi nemate sisatu medicinsku seku, nabavite Aneros, nabijte ga u dupe i uživajte.

Aneros u isto vrijeme pritišće prostatu (što, navodno, stvara osjećaj užitka) i podražuje perinej (onaj dio između jaja i šupka). Sretno!

Sam svoj majstor – Pribor za kreiranje dildoa iz kućne radinosti (kit za kitu)

Cura vam studira u Rijeci i rijetko se viđate. Vrijeme da joj poklonite sebe, u puno smislu te riječi. U paketu dolazi masa i kalup, a sve ostalo je u vašim rukama. Doslovno!

TAGOVIgadgeti sex sexy vibrator

Komentiraj