Lifestyle

Cilj opravdava sredstva

Aside Banners

Seksi MILF-ica nudi fotke svojih golih sisa svima koji doniraju novac za njenu kampanju

Piše , Objavljeno

Kako privući pažnju na sebe, a da ne ispadneš totalni egocentrični šupak? Pokreneš desetak humanitarnih akcija i ljudima koji žele donirati pare ponudiš fotke svojih golih sisa!

tracy 1Nećemo ulaziti u to koji su skriveni motivi 27-godišnjeg britanskog glamour modela i blogerice Tracy Kiss (to joj je pravo ime) i postoje li oni uopće, ali uvijek smo skeptični kada se ovakvi komadi krenu baviti humanitarnim radom i onda se u novinama nađu zbog totalnih idiotarija nimalo povezanih s prvotnim ciljem. No recimo kako je gospođica Kiss, inače majka dvoje klinaca te time automatski i prvoklasni MILF, u svoju humanitarnu kampanju Bucket List For A Better World uistinu krenula srca čista poput browsing historya opatice te je stvarno samo željela pomoći svima onima kojima pomoć treba, od bolesne djece preko osoba s invaliditetom pa sve do vatrogasaca. Otvorila je crowdfunding stranicu servisu GoFundMe, predstavila svoj plan i program kojim namjerava skupiti barem 10 tisuća funti i svima koji doniraju više od 10 funti (oko 100 kuna) ponudila svoju toples fotku. Ček, što?!

Sporna fotka koja ide "na dar", naravno, bez ovih srčeka :)

Sporna fotka koja ide “na dar”, naravno, bez ovih srčeka :)

Nije trebalo proći dugo da GoFundMe skuži o čemu se tu radi te sa svog servisa skine njezinu kampanju, što je Tracy odmah iskoristila te obavijestila medije o nepravdi koja joj je počinjena (iako je tehnički prekršila pravila servisa), a moramo priznati kako je dala neke prilično podržive argumente. “Pošto znam da u kinima oznaka filma koji nije primjeren mlađima od 12 godina znači kako klinci i dalje mogu gledati prizore golih ženskih grudi, golotinju, simuliranje seksa i nasilje, treba pretpostaviti kako je većina onih koji podržavaju crowdfunding kampanje ima više od 12 godina“, te je nadodala: “Javnost podržava humanitarne kampanje poput ‘Skidajte se do kraja’ i ‘Djevojaka s kalendara’ koje prikazuju muškarce, žene i umirovljenike dok se svlače za dobrotvorne akcije!

tracy 4

Nakon što je dobila pedalu s jednog servisa, preselila se na Crowdfunder gdje je u tjedan dana prikupila preko 200 tisuća funti i razvukla svoj cilj na okruglih milijun. Ako ih stvarno namjerava potrošiti u humanitarne svrhe, onda se slobodno može reći kako cilj u ovom slučaju opravdava sredstva, a ako je sredstvo nešto benigno poput para golih sisa, stvarno se nema smisla buniti. Pa na kraju krajeva, ako je cura sve to napravila zbog vlastite promidžbe, opet je učinila dobro djelo i spremni smo i sami donirati tih 10 funti. Čak ne trebamo ni te fotke… mislim, nećemo ih niti odbiti…

TAGOVIcrowdfunding donacija humanitarna akcija ljepotica milf seksi sise tracy kiss

Komentiraj