Lifestyle

Barica nas ponovno draži

Aside Banners

Seksi reklama Bar Rafaeli zabranjena u Izraelu zbog “previše seksualnosti”

Piše , Objavljeno

Bilo koja reklama s Bar Rafaeli može biti smatrana “previše seksualnom”, tako da nije čudno što su Izraelci zabranili ovaj spot za popularnu robnu marku Hoodies.

bar rafaeli

Bar Rafaeli je bez dvojbe najbolji izraelski izvozni proizvod. Plava kosa, plave okice, tijelo boginje i dugogodišnji staž jedne od najzgodnijih žena na svijetu nisu niti nas ostavili ravnodušnima, te su Barici donijeli mnogo posla, pogotovo u reklamama. Sjećanja na njen poljubac s, ruku na srce, fizički daleko inferiornijim Jessejem Heimanom još uvijek ne blijede, a sada ponovno izaziva kontroverze novom reklamom za izraelsku robnu marku Hoodies, koja je u domovina zabranjena zbog previše seksualnosti.

Ako išta ne možemo shvatiti, onda je to termin “previše seksualnosti“. Radi se o Bar Rafaeli, ženi koju bi po toj logici trebalo u potpunosti zabraniti, jer zrači seksualnošću! U novoj se reklami tako nalazi u krevetu s popularnom izraelskom TV lutkom (Muppet style) Red Orbachom, te izgleda kako je par upravo svršio ljubavni čin. Orbach se pita: “Može li biti bolje od ovoga?“, što ga odnosi u svijet mašte ispunjen klonovima Rafaelice, koji peru automobil, leže pored jacuzzija ili igraju poker na skidanje. Ma, pogledajte sami…

Hoodies – zabranjena reklama s Bar Rafaeli:

Stvarno nam nije jasno što je tu točno “previše seksualno“, a nakon nekoliko gledanja postavlja se pitanje je li glavni krivac za zabranu polugola Bar Rafaeli ili polugola lutka? Ili je pak problematična sama činjenica da čovjek i lutka kopuliraju? Odgovor na ta pitanja znaju samo izraelski državni cenzori, a kako to obično biva sa zabranama, uspjeli su od sasvim obične reklamice stvoriti viralni hit, koji će sada pogledati daleko više ljudi nego što bi to bio slučaj da se nekoliko puta odvrtila na TV-u. Hvala vam, tete i stričeki cenzori!

TAGOVIbar rafaeli hoodies izrael reklama seksi reklama zabranjena reklama

Komentiraj