Lifestyle

Aside Banners

Sexy cure iz Latinske Amerike

Od kako se doznalo da će Brazil biti domaćin sljedećeg svjetskog nogometnog prvenstva, svima nam se razvukao osmijeh na licu. Ne, to nije zato što smo zagriženi obožavatelji nogometa , već je to zbog nadaleko i naširoko poznatih brazilskih i navijačica iz cijele Latinske Amerike.

Piše , Objavljeno

Poznate latinosice u zadnjih nekoliko godina redovito bivaju proglašavane najljepšim ženama svijeta o kojem god se natjecanju radilo. Da bi bili sigurni da to nije samo prolazni trend, za vas smo istražili tko će naslijediti J Lo, Evu Longoriu, Jessicu Albu i Shakiru kada ih se već nagledamo. Čak i ako patite od pomodarstva, s rezultatima istraživanja ćete sigurno biti zadovoljni, jer… latinosice su IN.

Zoë Saldaña

Iako će sljedeće godine napuniti 30, ova je chica tek sada na putu prema vrhuncu. Zoe Saldana dolazi iz Dominikanske Republike, a već je dugo živi u SAD-u gdje je preko konobarenja dogurala do televizije, pa do epizodnih uloga u Crossroads i Piratima s Kariba, a uskoro bi trebala dobiti jednu od važnijih uloga u najnovijem Star Treku, onu komunikacijske časnice Uhure.

Ako ju do sada niste zapazili, vrijeme je, jer Zoë napreduje krupnim koracima i pitanje je trenutka kada ćete ju svakodnevno gledati na naslovnicama.

Barbara Mori

Barbara je već svjetski poznata glumica, ali poznata u svijetu sapunica. Rođena je prije 28 godina u Urugvaju, proslavila se u Meksiku, točnije u meksičkim serijama u kojima se počela pojavljivati s 19 godina, a samo nakon nekoliko uloga dobila je titulu kraljice meksičke sapunice.

Prije par godina je počela prihvaćati i uloge u filmovima. No, budući da se meksička kinematografija u posljednje vrijeme dosta širi i dobiva na popularnosti očekujemo i Barbaru u nekom od poznatijih uradaka u našim kinima.

Camila Sodi

Prvi se put u javnosti pojavila sa 17 godina u manjim ulogama na meksičkoj televiziji i filmovima, a danas, tri godine kasnije ova djevojčica je jedno od najfotografiranijih lica u Meksiku.

Camila Sodi je još uvijek glumica, ali i top model i od nedavno voditeljica vlastitog glazbenog showa, a budući da glumi, pjeva, pleše, hoda po pisti, svakako je i jedna od osoba koju želimo što prije vidjeti gdje god se okrenuli.

Raica Oliveira

Ova 24 godišnja Brazilka nije samo još jedno lijepo lice s modnih pista, već jedno od najvećih iznenađenja u svijetu mode. Osim što je pravi poliglot i govori pet svjetskih jezika, ova curka je postala jedno od zaštitnih lica Diora, Voguea i Chanela, a zbog savršenog tijela čak je uspjela izbaciti iz konkurencije i Naomi Campbell kao model za donje rublje.

Vrlo vjerojatno ju nećete gledati u nekom filmskom uratku (hm, nada ipak ostaje), ali vam zato ostaju mnoge naslovnice i tisuće slika na webu.

Amelia Vega

Otkako je kao 18 godišnjakinja osvojila titulu Miss Universe kao predstavnica Dominikanske Republike, Amelia samo niže uspjehe na svakom području. Danas, s tek napunjene 23 godine, iza sebe ima stotine naslovnica, zavidnu karijeru modela, oskudnu glazbenu karijeru, voditeljsku karijeru u usponu, a sljedeća stepenica je očito Hollywood, jer otkako ju je Andy Garcia angažirao za epizodnu ulogu u The Lost City, ponude za slične uloge stižu sa svih strana.

Danna Garcia

Najpoznatija kolumbijska glumica će uskoro napuniti 30 godina, a na put slave je krenula još s četiri godine kada je sa starijom sestrom snimila uspješan album. Sa deset godina se počela pojavljivati u reklamama i TV serijama, a ogroman korak u svijetu slavnih je doživjela 1996. kada je počela glumiti u meksičkim telenovelama.

U zadnjih nekoliko godina Danna se gotovo potpuno preorijentirala na film i svake godine dobiva sve zapaženije uloge, bar što se latinskoameričke kinematografije tiče.

Jacqueline Bracamontes

Iako su joj primarna stvar u životu bila putovanja i obrazovanje, ova 27 godišnja Meksikanaka nije mogla proći nezamijećeno. Tek nakon što je diplomirala i proputovala pola svijeta, ozbiljnije je počela raditi na karijeri modela, tako da do danas svakodnevno niže nove naslovnice i nove uloge u serijama i niskobudžetnim filmovima, a nedavno je započela i novinarsku karijeru.

Budući da je tek prije nekoliko godina krenula u te vode, ovo joj svakako nije vrhunac i sigurni smo da su najbolje godine tek pred njom.

Ana Beatriz Barros

Ana je ove godine napunila 25, a već je 11 godina u svijetu top modela. Još s 14 godina je pobijedila na Eliteovom natjecanju za brazilskog top modela i od onda se probijala prema brazilskom modnom vrhu, prije nekoliko godina je odselila u New York i nakon toga postala jedna od najpoznatijih i najplaćenijih modela latinskoameričkog porijekla.

Ako vas zanima zašto su baš nju J Lo i Victoria’s Secret tražili da im bude zaštitno lice u prezentiranju donjeg rublja, prosurfajte netom i već nakon nekoliko slika bit će vam jasno.

Nadine Velazquez

Nadine je jedna od latinosica za koju ste već trebali čuti, a ako niste, pod hitno pogledajte bar jednu epizodu My Name is Earl i slobodno slinite nad sexy sobaricom koju u toj seriji glumi.

Iako je rođena u SAD-u, porijeklom je Portorikanka, a počela je dosta kasno i to karijerom fotomodela. Proboj na televizijske ekrane je pokušala preko serije Prison Break, ali se ipak odlučila za Earla da bi se ove godine konačno pojavila i na velikom platnu u najnovijem Jet Lievom filmu “War”.

Carol Castro

Iako dijeli prezime s jednim od najpoznatijih svjetskih diktatora, ova ljepotica nije ni u kakvoj vezi niti srodstvu s Fidelom. Dolazi iz Brazila, 23 su joj godine a od osamnaeste se bavi glumom.

Iako je krenula sa epizodnim ulogama u televizijskim filmovima, njen talent (i naravno izgled) nisu ju dugo mogli tamo zadržati, tako da se Carol do danas već preobrazila u jednu od respektabilnijih brazilskih glumica, a gdje će završiti… nadamo se na velikom platnu, jer nju zaista želimo gledati!

TAGOVIAmelia Vega Ana Beatriz Barros Barbara Mori Camila Sodi Carol Castro curka Danna Garcia Jacqueline Bracamontes latino latinska amerika nadine velazquez Raica Oliveira Zoe Saldana

Komentiraj