Lifestyle

Aside Banners

Sexy cure s Dalekog istoka

Umjesto prsatih plavuša, svijet osvajaju metar i ćevapćić kosooke curke koje ne mogu naručiti cugu a da ih ne pitaju za osobnu. Nema ovdje preteen porna, sve legalno i istočno!

Piše , Objavljeno

Iako je nekada daleki istok predstavljao mjesto s kojega nam stižu ninje, riža, ljudi koji jedu pse, Bruce Lee i trash filmovi, ta slika se u zadnje vrijeme mijenja, jer osim jeftine odjeće i elektroničkih spravica, s istoka nas je udario i val žena koje su izazvale revoluciju na zapadu.

Ono što su u 20. stoljeću predstavljale visoke i prsate plavuše, u 21. stoljeću predstavljaju sitne i prpošne Azijatkinje. Još prije 15-ak godina su se počele probijati kroz Hollywoodske uratke, a Lucy Liu i Michelle Yeoh su im široko otvorile vrata zapada. No da se ne bi prisjećali već viđenih, pogledajmo što novoga možemo očekivati s dalekog istoka

Patcharapa Chaichua

Patcharapa chaichua

Patcharapa chaichua

Na rodnom Tajlandu još popularno zvana i Aum je jedno od najprepoznatljivijih lica na tamošnjim TV kanalima, a očito je i zašto. Iako po godinama i nije baš pupoljak jer sljedeće godine puni 30, poznata je i kao top hottie Tajlanda i jedna od najpopularnijih tamošnjih glumica.

Lin Chi-ling

Lin chi-ling

Lin chi-ling

Najplaćeniji Tajvanski model već godinama okreće milijunske cifre (naravno, dolarske) po pistama dalekoistočnih zemalja, a krenula je u proboj i na europsko tlo. No malena Lin se ne bavi samo modnim pistama, već i onim pravim, naime 2004. je postala službeni glasnogovornik China Airlinesa.

Sayoko Ohashi

Sayoko ohashi

Sayoko ohashi

Nakon što se u Japanu proslavila kao model i izdala nekoliko DVD-a na kojima se samo šeće, presvlači, pojavljuje u rublju, Sayoko se pojavila kao službena flag girl u Need For Speed cut scenama, a EA je odlučio produžiti suradnju, pa ćemo ju izgleda još gledati u nečemu što nam EA ponudi.

Yuka Kawamoto

Yuka kawamoto

Yuka kawamoto

Iako izgleda kao da ima 15, Yuka Kawamoto je ustvari 25-ogodišnjakinja i nosi titulu japanskog Idola’ i jedana je od najnovijih sex bombi u zemlji izlazećeg sunca. Ne čudi to što u Japanu nema fascinacije pre-teen modelima kad im žene do 30. godine izgledaju kao da su jedva punoljetne.

Tang Wei

Tang wei

Tang wei

Glumica, redateljica i scenografkinja, 28-ogodišnja Kineskinja proslavila se u filmovima Ang Leeja. Suradnja je živa (živahna?) tako da ćemo ju vrlo vjerojatno uskoro imati prilike gledati na velikom platnu.

Aey Pornthip

Aey pornthip

Aey pornthip

Tajlanđani očito znaju što žele gledati na TV-u, jer Aey Pornthip je jedna od najsjajnijih tajlandskih filmskih zvijezda, a od kako se ove godine pojavila oskudno odjevena na naslovnicama tajlandskih novina, interesi za nju su se pojavili i drugdje u svijetu. Dok se ne pojavi na nekom mediju dostupnom i kod nas, ostaje samo uživanju u sličicama s neta.

Meguru Ishii

Meguru ishii

Meguru ishii

Meguru Ishii je tek rođena japanska zvijezda, a poznata je samo po tome što se pojavljuje u tisućama reklama, novina i maštarija japanskih školaraca. Budući da su ju već počeli rezervirati i za epizodne uloge u filmovima, očekujemo da će se malena, samo 154 centimetra visoka, Meguru uskoro probiti i u svijet ozbiljnijeg filma (ili bar svijet filma za odrasle).

Song Hye-gyo

Song hye-gyo

Song hye-gyo

Trenutno najveća južnokorejska filmska zvijezda je ova 25-ogodišnjakinja. Počela je glumiti s nepunih 15 godina, do danas je stekla status nacionalne zvijezde, a već sljedeće godine bi se trebala seliti u Hollywood (navodno zbog talenta, a ne izgleda).

Hyori Lee

Hyori lee

Hyori lee

Hyori je još jedna južnokorejska zvijezda, ali ovaj put iz svijeta glazbe. Budući da joj je pokušaj proboja na svjetsku glazbenu scenu završio optužbama za pokušaje plagiranja Britney Spears, ostaje nam samo da se zadovoljimo njenim pojavljivanjima u reklamnim porukama za Samsung i Dove (ali niti na jednom od domaćih kanala, već na MTV-u).

Tila Nguyen

Tila nguyen

Tila nguyen

Vijetnamka rođena u Singapuru veći je dio djetinjstva provela u budističkom hramu, pa su joj usađene poprilično konzervativne vrijednosti, ali sve je to palo u vodu kad je osjetila dašak Californije.

Ubrzo je postala Tila Tequila i okušala se u pjesmi, plesu, glumi, ali je zapažena bila tek nakon što se slikala za Playboy. Ove godine je dobila i svoj erotic bisexual dating reality show na MTV-u.

TAGOVIAey Pornthip azija curka Hyori Lee japanci Lin Chi-ling Meguru Ishii Patcharapa Chaichua Sayoko Ohashi Song Hye-gyo Tang Wei Tila Nguyen Tila Tequila Yuka Kawamoto

Komentiraj