Lifestyle

Aside Banners

Sexy, zločeste profesorice

Idesh! vam predstavlja naj sexy i najzločestije profesorice koje se nisu libile tinejdžerima ostvariti njihove najluđe maštarije...

Piše , Objavljeno

Teško je zamisliti procvjetalog tinejdžera koji će ostati iole skuliran na dupence koje se nazire iza uskih traperica ili dva milimetra sise koji vire između gumbića košulje njegove omiljene, mlađahne profke.

Kako uletiti? što reći? Uf, opasan je to teritorij. Mi ne znamo odgovor. Kada smo mi bili u srednjoj predavale su nam malene Quasimodo gospođe tako da baš i nemamo iskustva. No, jedno je sigurno. Ako sa omiljenom profom i uspijete postići touchdown to ne smije doznati pola grada, fotograf Lupino i francuski predsjednik Sarkozy il’ će bit svega. Eto profki koje su ispunile snove svojim učenicima, i zbog toga nagrabusile pred zakonom.

Danielle Walls (27) – učiteljica povijesti

Danielle Walls

Danielle Walls

Gdje to: San Diego, CA
Berba: šesnaestogodišnji mladić
Panišment: godina ležanja plus pet godina i šest mjeseci uvjetno

Ova si je zbilja dala truda. Privatne instrukcije iz povijesti malom je davala između deset i dvadesetpet puta, a njihovi tragovi vode u pet različitih hotela diljem države. I to nije sve. Optužena je za opskrbljivanje i oblokavanje malog alkoholom. Također je optužena i za osiguravanje doza kokaina za klinca što ga je učinilo narkićem izvan kontrole i na kraju, za podmetanje supstanci koje su joj omogućavale da lakše kontrolira malog.

Kazna koju je dobila ne može biti blaža s obzirom na to da je optužena po čak šesenaest točaka. Da je proglašena krivom za sve stavke dobila bi šesnaest godina ćuze.

Cameo Patch (29) – zamjenska profa

Cameo Patch

Cameo Patch

Gdje to: Toole County, Utah
Berba: sedamnaestogodišnjak
Panišment: tri godine uvjetno, dva soma baksa, psiho pregled, liječenje

Ova simpatična profka, još simpatičnijeg imena (cameo je nakit od lave) i prezimena (zakrpa) proslavila se seksualnim činom s mlađahnim učenikom. Slučaj je zabezeknuo naciju zbog jednog običnog “joba”. Točnije blowjoba.

Njen odvjetnik pokušao je izvući klijenticu tvrdeći da nije mogla procijeniti koliko dečec ima godina. Kada je skužio da to nebi išlo odlučio se nagoditi sa tužiteljstvom. Rezultate nagodbe i kaznu vidite gore. Cura je tretirana ko sajko dok se klinac, kao i u ostalim slučajevima tretira kao jadni, maltretirani tinjejdžer iako su mu to bili najljepši dani u životu.

Sandra Geisel (42) – profa iz engleskog

Sandra Geisel

Sandra Geisel

Gdje to: Coloni, NY
Berba: jedan šesnaestogodišnjak i tri sedamnaestogodišnjaka
Panišment: puštena uz 20 tisuća baksa jamčevine

Ova žena i majka četvero djece najzajebanija je profa na koju su napaljeni učenici mogli naletjeti.

U slučaju tri sedamnaestogodišnjaka koje je maznula nije se opekla jer su dovoljno stari da stupe u legalan seksulani odnos s njom. Sa jednim od te trojice ulovljena je kako vježba rodeo na stražnjem sjedalu auta. Na liku naravno.

Ovaj drugi slučaj sa šesnaestogodišnjakom malo je drugačiji. Sandra je optužena da ga je silovala i to dva puta! Mnogi učenici dugo vremena su sumnjali u njenu narav opisujući kako se iza njenog lijepog lica krije još puno toga. Ček, jesmo li spomuli da se sve to događalo dok je bila profka u katoličkoj školi?!

Debra Lafave (25) – svestrana profka

Debra Lafave

Debra Lafave

Gdje to: Tampa, FL

Berba: četrnaestogodišnjak
Panišment: tri godine kućnog pritvora, sedam godina uvjetno, trajno registriranje kao seksualni prijestupnik, zabrana rada sa djecom

Prvi prijestup bio je flert i zavođenje klinaca te odvođenje u svoju kuću, a za nabrzaka je poslužio i njen džip. Godinu dana nakon toga dogodio se taj seksualni čin s četrnaestogodišnjakom i to u školskoj učionici. Za vrijeme tih događanja bila je udana, a njen muž je logično, odmah nakon uhićenja tražio razvod.

Sedam godina uvjetne kazne prekršila je razgovarajući sa suradnicom za koju se ispostavilo da ima sedamnaest godina. Sve bi bilo u redu da su razgovarale o poslu. Tako kaže zakon na Floridi. Zbog toga joj je kazna proširena na kućni pritvor i sve ove stavke koje vidite iznad odlomka.

Amy McElhenney (25) – profa iz španjolskog

Amy McElhenney

Amy McElhenney

Gdje to: Austin, TX
Berba: osamnaestogodišnjak
Panišment: iako joj je prijetilo čitavih 20 godina navodno je oslobođena

Osim što je profesorica španjolskog, Amy McElhenney poznata je i kao natjecateljica na izborima ljepote što postavlja pitanje zašto se onda bacila na učenika kada je vjerojatno mogla imati kog je htjela.

Njen odvjetnik pokušao se boriti protiv zakona navodeći da se njen slučaj ne bi trebao jednako tretirati kao da se radi o sedamnaestogodišnjacima, koji se još smatraju malodobnima. Lik je bez veze trošio energiju jer je to ipak bio odnos između učenika i profesorice što je zakonom zabranjeno tako da joj je suđeno na način da godine uopće nisu bitne.

Podsjetnik:Na prvi dan škole, za učiteljicu ponijeti jabuku i kondom.

TAGOVIAmy McElhenney Cameo Patch Danielle Walls Debra Lafave profesorice Sandra Geisel sexy

Komentiraj