Lifestyle

Samo kapričoza!

Aside Banners

Sigurni smo da niste niti čuli za pola ovih vrsta pizza!

Piše , Objavljeno

Mi znamo koja nam je narudžba kada uzimamo pizzu i rijetko kada skrećemo s puta pravičnosti, ali neke od ovih pitica bi stvarno trebalo probati!

pizzaPonuda pizza u našim restoranima je uglavnom prilično oskudna i nema neke prevelike originalnosti: imaš svoje klasike poput sir-šunka i miješane, imaš ove malo kompleksnije kao plodovi mora ili nekakve slavonske i slične perverzije te na kraju pokoji specijalitet same pizzerije koji je uglavnom sedam do petnaest nasumično nabacanih namirnica koje je majstor prve pronašao u frižideru. No pizza je mnogo više od toga i u raznim se dijelovima svijeta priprema na različite načine, a ekipa s Food Republica je složila ovu odličnu infografiku koja pokazuje 40 najzanimljivijih vrsta.

pizzaOnda, jesmo li pogodili s naslovom? Jer ako nismo, morate nam reći kako se dovraga jede pizza u kornetu i je li ova najskuplja vrijedna tih tisuća i tisuća eura koje zasigurno moraš platiti kako bi ju okusio?! Mi priznajemo da jedva možemo nabrojati na prste jedne ruke one od ovih 40 vrsta koje smo probali, ali službeno se zaklinjemo kako ćemo ostatak života provesti u nastojanju da završimo cijelu listu!

TAGOVIfood republic hrana italija jelo pizza

Komentiraj