Lifestyle

Koja je bolja?

Aside Banners

Skandal na pomolu: Kim Kardashian navodno kopira slavnu srpsku folk-pjevačicu

Piše , Objavljeno

Jedna od najvećih zvijezda današnjice u svojim posljednjim nastupima neodoljivo podsjeća na jednu od najvećih zvijezda Balkana, a pravo je pitanje radi li se samo o slučajnosti…

kim  2Iako je ovakva priča kao stvorena za stranice nekakvog jeftinog žutila, jednostavno nismo mogli ignorirati količinu trasha i intergalaktičke genijalnosti/životne parodije koja stoji iza tvrdnje: Kim Kardashian totalno kopira izgled Jelene Karleuše! O da, jedna od najvećih zvijezda današnjice na pariškom se Tjednu mode isfurala s izblajhanom kosom, crnim naočalama promjera omanjeg satelitskog tanjura i crnim mamutovim krznenim kaputom, a odmah su krenula nagađanja kako se radi o besramnom kopiranju stila srpske pevalj… khm… pop-pjevačice Jelene Karleuše.

Koja je koja?!

Koja je koja?!

Sama je Jelena izjavila kako su stilisti guzate Kim vjerojatno vidjeli njezin Instagram profil i odlučili totalno kopirati taj look misleći kako nitko neće skužiti da se radi o tamo nekoj balkanskoj plavuši, ali nisu računali na to kako je Jelena žarila ovim prostorima hitovima poput ____ ili _____ i to davno prije nego što je Kardashianka oralno zadovoljila svog prvog propalog hip-hopera i sve to snimila kamerom. Naravno, Karleuša ne može ništa po tom pitanju jer styling nije nešto što se može patentirati i pravno zaštititi, ali kada već nekome kradeš nešto, lijepo je barem reći “Hvala!“.

kim  4 kim  3 kim  5

Našoj “srpskoj Gagi” definitivno nije na odmet malo ovakve promidžbe, a Kim i njezinu vojsku koja se brine da svaka dlaka bude na svom mjestu ionako ne brinu ovakvi minorni “skandali” te se nisu udostojili niti komentirati sve navedene optužbe. Ipak, valja izraziti sumnju kako američka zvijezda dosta svoje inspiracije crpi upravo iz ovih krajeva: prvo je besramno kopirala Severinu, sada se bacila na Karleušu, a sasvim je opravdano zapitati se što je sljedeće? Nives Celzijus? Lidija Bačić? Usudimo li se to i pomisliti… Ava Karabatić? No, otom potom, trenutno su u pitanju mnogo bitnije stvari: Koja vam je bolja, Kim ili Karleuša?!

TAGOVIcelebrity jelena karleuša kim kardashian moda srbija stil styling zvijezda

Komentiraj