Lifestyle

copy paste

Aside Banners

Skopiralo ga brutalno! Kinezi uzeli sve što im se sviđa od europskih SUV-ova, traže manje novca

Piše , Objavljeno

Za Zotye znamo još kad su pokrali Porsche Macana i prodavali ga za manje od 20 tisuća dolara. Sada je stigao Zotye T900 koji je iskopirao štošta.

Vanjština nas odmah baca na Range Rover, pogotovo pogled iz profila, tako da svi fanovi Range s ograničenim bankovnim balansom bi mogli posegnuti za ovim čudom. Osim ako se vodite onom da niste toliko bogati da kupujete jeftino. Ali nekad se isplati kockati. Range Rover Sportova cijena je 67 tisuća dolara, Zotyea možete dobiti za 23 tisuće.

Daj pogledaj to očito.

Pokradena dizajnerska i funkcionalna rješenja tu baš i ne staju.

Prednji dio s ogromnom maskom i LED svjetlima nas odmah asocira na Audi Q7. Unutrašnjost smo već negdje vidjeli, usudili bismo reći Mercedes. Odsječeni upravljač je dvojajčani brat blizanac onom u Porsche Macanu.

car news china zotye 1

zotyeee

Naravno – ispod haube nema snažnih mašina kao kod navedenih inspirativnih modela. Zotye T900 pogoni 2.0-litreni, četverocilindrični benzinac od 230 konjskih snaga.

Kinesko tržište ohrabruje vlastitu proizvodnju bez previše brige o patentima, intelektualnim i ostalim vlasništvima. Tužbe neće nikada upaliti, zato sve više i više kopija viđamo. Na internetu, još uvijek ne na cestama.

TAGOVIautomobili automoto kineske kopije

Komentiraj