Dizajn

Ćelava glava je opaka glava

Aside Banners

Slavni ćelavci koje svaki poznavatelj pop kulture mora prepoznati

Piše , Objavljeno

Kada bi postojala fizička osobina koja najbolje dočarava koliko je neki lik opak, sigurno bismo odabrali ćelavost. Istina, nije niti kozja bradica puno dalje, ali ćelava glava rastura!

slavni ćelavci

I dok se većina muškog roda grčevito bori protiv preranog gubitka kose, neki su tipovi uspjeli postići da im upravo ćelava glava najbolje stoji. A kada nabace par kila mišića i stiliziraju bradicu, malo će se tko poželiti zajebavati s njima. Upravo je zato veliki broj negativaca ćelav (premda, postoji i par onih koji su nominalno pozitivci, ali eto, dlake s tjemene jednostavno neće rasti), a takva će se praksa vjerojatno nastaviti i dalje.

Ilustrator pod imenom Mr. Peruca odlučio je prikazati nekoliko svjetski poznatih ćelavaca, a svoju je seriju slika prigodno nazvao Notorious Baldies. Koristio je likove koje bi apsolutno svaki poznavatelj pop kulture, filmova i serija (‘zalutao’ je i jedan političar) morao moći prepoznati u gluho doba noći na 3 kile rakije, a ako je netko u nedoumici, neka malo pročešlja po Idesh! portalu, jer smo o svakome od njih pisali… i to više nego jednom! Slijedi nekoliko naših favorita, a ostatak galerije možete provjeriti na službenoj stranici gospona Peruce.

slavni ćelavci slavni ćelavci slavni ćelavci slavni ćelavci slavni ćelavci slavni ćelavci slavni ćelavci slavni ćelavci

TAGOVIBreaking Bad ćelavost poznati ćelavci ratovi zvijezda svjetski ćelavci

Komentiraj