Lifestyle

Nek' se sjaje!

Aside Banners

Šljokice na bradavicama su novi trend za koji ne želimo da ikada izađe iz mode!

Žalosti nas što žene i dalje ne smiju u javnosti i na društvenim mrežama pokazivati bradavice, ali nisu niti šljokice na njima toliko loše...

Piše , Objavljeno

Ako vas je ikada zanimalo kako se točno rađaju trendovi u modi, šljokice na bradavicama mogu biti pokazni primjer. Naime, iako se već godinama koriste u raznim showovima, pogotovo onima nešto erotičnijeg predznaka poput burleske (gdje i dalje stoluje Dita Von Teese), za prodor u mainstream se trebalo čekati do ovogodišnjeg Fashion Weeka u Parizu, gdje je tijekom revije Saint Laurenta model Binx Walton na pistu izašla s vrlo hrabrom haljinom koja je otkrila cijelu njezinu lijevu dojku. Ono što je zadivilo sve prisutne jest što je bradavica bila pokrivena naljepljenim kristalićima u obliku srca, a upravo je ovaj modni dodatak uzrokovao pravu lavinu interesa modno osvještene ekipe i onih koji jedostavno vole gledati gole sise. Šljokice na bradavicama su tako postale jedan od traženijih pojmova na društvenim mrežama, a evo nekih od naših favorita!

A photo posted by Binx (@binxwalton) on

A photo posted by kristy louise (@klxlouise) on

A photo posted by Face & Bodypaint (@treesphinx) on

A photo posted by Face & Bodypaint (@treesphinx) on

Izgleda kako bi ovaj trend mogao postati vrlo popularan među ekipom na glazbenim festivalima, gdje se uz dovoljnu količinu drogice ovako nešto uistinu može isfurati. U svakom slučaju, radi se o jednom od onih modnih izričaja koji nam uopće ne smetaju i bili bismo vrlo tužni da odjednom jednostavno išćezne. Živjele šljokičaste bradavice!

TAGOVIbradavice grudi kristali kristalići moda model seksi šljokice trend

Komentiraj