Lifestyle

Kakav đentleman....

Aside Banners

Smrad joj je platio cugu, ali kada je skužio da od svega neće biti ništa, zatražio je povrat love i ušao u legendu

Nitko ne kaže da moraš postati najbolji prijatelj s curom koja ti baci odjeb, ali ako se to dogodi, imaj malo stila...

Piše , Objavljeno

Nije nimalo ugodno kada upoznaš zgodnu curu, platiš joj piće i ponadaš se kako bi u idućih nekoliko dana mogao dobiti jednosmjernu kartu za njezinu pećinu s blagom samo kako bi vrlo brzo popio odjeb koji te vrati natrag u surovu realnost u kojoj si dosadna rugoba koja seks može dobiti samo ako ga plati, ali to je normalan dio života na koji se čovjek jednostavno treba naviknuti. Lik po imenu Liam, poznat i kao Liam Vipers, sa time se očigledno nije mogao pomiriti pa je napravio uistinu smradovski potez kojim je zaradio titulu najvećeg ljigavca tjedna.

On je naime u klubu The Vipers Room u engleskom Sheffieldu upoznao prilično zgodnu djevojku Abby Fenton i kao svaki supijani lovac, odlučio joj prići i platiti piće, nadajući se vjerojatno kako je tih par kuna dovoljno da mu te ili neke skorije večeri da ključeve svog zamka strasti. Razmijenili su brojeve i rastali se, ali Abby očigledno nije osjećala niti potrebu niti želju da mu se javi i nastavi odnos, pa se činilo kako će priča završiti na tome. No nakon nekoliko tjedana je dobila sljedeću poruku:

Da, da… frajer je bez imalo srama zatražio da mu cura vrati tih 6,50 funti iliti 70-ak kuna koje je potrošio na njezino piće te mu lovu uplati na račun! Možda bismo kao i drugi povrijeđeni i uvrijeđeni odbijeni muškarci mogli reći kako je totalno u pravu i kako zaslužuje svoju lovu, ali jednostavno moramo priznati kako je frajer ispao škrti šupak koji očigledno ne može pojmiti kako plaćanje cuge curi ne znači automatski kupovanje nje kao osobe ili neke od “usluga” koje bi mu mogla pružiti. Jesmo li u krivu ili mislite kako je lik totalno u pravu?!

TAGOVIizlazak klub legenda piće povrat novca seks škrtica šupak

Komentiraj