Lifestyle

BJ za torbicu

Aside Banners

Sponzorstvo ili prostitucija: Svaka peta mlada osoba misli kako je OK dobiti poklon u zamjenu za seks

Piše , Objavljeno

Mit o tome kako se dobivanje novaca i poklona u zamjenu za seks nekako razlikuje napokon je razbijen, a obje se pojave daju opisati jednom riječju: prostitucija!

golddiggerNećemo ulaziti u to je li potrebno legalizirati prostituciju i treba li se ovakav način zarade smatrati primjerenim (s obzirom na to u kakvom svijetu prividne slobode živimo, očigledno čovjek ne može biti gazda niti svoje krvi i mesa), ali sve se više ustaljuje stav kako je prihvatljivo prodavati svoje tijelo u zamjenu za poklone, nešto što u kolokvijalnom govoru znamo kao “sponzorstvo”. Kao, sasvim je normalno i štoviše, sudeći po nekim medijima, simpatično da se neka starleta roka s bilo kim u zamjenu za novu torbicu, mobitel ili nešto toliko banalno kao što je večera, ali se u isto vrijeme s prijezirom gleda na one koji istu stvar čine zbog dobrog, starog, papirnatog novca… Licemjerje? Naravno!

Dovoljno je samo pogledati studiju koju je agencija Gallup napravila za kopenhagensko savjetovalište Reden København, a koja kaže da čak 23% mladih između 15 i 20 godina smatra kako je oralno ili bilo kakvo drugo zadovoljavanje nekoga u zamjenu za poklon sasvim prihvatljivo, a čak ih 38% odobrava davanje takvih poklona. Izobličena realnost kojom mediji doslovno siluju mlade mozgove tjera ih da totalno mijenjaju neka svoja uvjerenja i već ustaljene društvene norme pa je tako danas sasvim uobičajeno da ljudi ne kuže kako je seks za kompenzaciju uvijek prostitucija, bilo da se radi o novcu, darovima ili nečem trećem.

seks 2

Shodno tome, postavlja se jedno malo dublje i složenije pitanje: “Je li svaki seks zapravo prostitucija?!“. Pravog odgovora nažalost nema, ali postavimo to u određenu perspektivu pa neka svatko za sebe odluči kakav je njegov odgovor: ako svoju bolju polovicu za nadolazeće Valentinovo odvedete u fini restoran i počastite ju skupocjenom večerom te uz sve to ubacite i još kakav buket cvijeća, veliku bombonijeru ili zlatnu narukvicu te za uzvrat dobijete strasni blowjob, radi li se i tu o jednom obliku prostitucije? Lako je suditi na prvu, ali možda smo svi mi u jednom velikom, zajedničkom i zajebanom loncu…

TAGOVIdarovi mladi prostitucija seks ševa sponzoruše kurve

Komentiraj