Lifestyle

šnjof

Aside Banners

Srpska NBA zvijezda uvjerila narod da koristi ženske dezodoranse

Piše , Objavljeno

Nikola Jokić igra košarku. Moglo bi se reći da to radi dosta dobro – i to za Denver Nuggetse, klub iz Colorada čije je vjerojatno i najveća zvijezda. Nedavno su on i oružar kluba (iliti fensi engleski izraz – equipment manager) Sparky Gonzales upali u čudnovatu raspravu zahvaljujući, ni manje ni više, dezodoransima.

Jokić se požalio kako su dezodoransi u njihovim ormarićima nalik repelentima protiv komaraca pa je Sparky odlučio natrpati u ormarić ženske Dove dezodoranse. Hah, kakav šaljivdžija.

Najbolje od svega – Jokiću su se dezodoransi svidjeli i rekao je da miriše stvarno dobro.

Ekipa na Redditu je odmah podijelila svoje najmračnije tajne u kojima priznaju da neki već godinama koriste samo ženske dezodoranse, a neki od njih ih dijele i sa svojim djevojkama.

Sad kad i Nikola Jokić, čovjek od 208 centimetara, koristi ženske dezodoranse – moramo priznati da uglavnom ne volimo muške dezodoranse jer su prenapadni i imaju miris po osvježivačima za WC školjke. Onaj poznati “aquamarine-totalno-smo-sportski” miris.

Mi volimo lakše i neutralnije dezodoranse, što znači da ćemo nekad bez previše problema nanijeti i ženski koji je bolja polovica ostavila na perilici rublja.

Eto… Nikola Jokić mijenja paradigme. A čini se da mu je novi osvježivač vazduha ispod pazuha pomogao u igri jer je Denver pobijedio tri utakmice za redom, a u posljednjoj utakmici je ostvario triple double sa 11 koševa, 16 skokova i 11 asista.

Ako želite vidjeti tu svježinu pokreta, pogledajte highlightse.

.

TAGOVIdezodorans košarkaš lifestyle nba nikola jokić srbija

Komentiraj