Lifestyle

Porno savjetovalište

Banner 300

Srpski teen časopis zgrozio javnost savjetima kako rukom zadovoljiti dečke

Piše , Objavljeno

Jedna strana optužuje srpsku verziju časopisa Bravo kako na neprimjeren način savjetuje maloljetnike o zadovoljavanju dječaka rukom, a druga tvrdi kako se radi o prijeko potrebnoj edukaciji. Tko je u pravu?

Svaki mladić i djevojka kad-tad moraju naučiti kako polirati šipku, istući majmuna, lansirati raketu iliti ručno zadovoljiti muškarca, a iako se na prvi pogled možda čini kao žešća problematika, zapravo je prilično jednostavno: primiš ga u ruke i ideš gore-dolje! Upravo su na taj (dobro, možda malo eksplicitniji) način ovaj sasvim normalan proces rješavanja stresa objasnili i u srpskoj varijanti njemačkog teen časopisa Bravo, gdje se nedavno pojavio tekst koji kroz par rečenica upućuje mlađariju kako zadovoljiti dečka.

bravo

Sporni tekstić uz dvije malene ilustracije tako navodi kako je “sve okej” dokle god ga ne stisneš previše te vrlo izravno nastavlja: “Najprije ga opipaj, a potom kreni lagano.” Ipak, pobjednik je rečenica u kojoj se navodi kako “momci vole kad im poraste u tvojoj ruci“, a sve završava dobronamjernim savjetom o potrebi razgovora između partnera. Teško je povjerovati kako urednik časopisa Vladimir Gošić nije mogao pretpostaviti kako će ovaj tekst izazvati brdo negativnih reakcija (a možda je to i očekivao te se nadao jednakom porastu prodaje), ali je za srpski Telegraf izjavio kako je spornih nekoliko rečenica preuzeto iz njemačke verzije časopisa te kako smatra da je razlog ovako burne reakcije “lažni moral koji je karakterističan za mentalitet naših ljudi.”

Koliko god on to možda htio prikazati kao bezazleno i edukativno, a nama to možda bilo i simpatično, ipak nije pametno niti poželjno davati teen časopisima funkciju podučavanja tinejdžera od 12-18 godina (koji su primarna publika, ali vjerojatno ga kupuju i mlađi) kako pošteno iscijediti nekog dečka. S tim se slažu i gotovo svi psiholozi, ali i roditelji djece koji već spremaju skupnu tužbu. Kao jedan od aduta im definitivno može biti činjenica kako se Bravo niti u prošlosti nije libio izbacivati prilično kontroverzne i eksplicitne članke pa čak i prave erotske priče dostojne i Playboya ili Penthousea.

bravo 1

Jesu li ovaj put stvarno prešli granicu dobrog ukusa?

TAGOVIbravo masturbacija ručno zadovoljavanje savjeti seks teen teen časopis tinejdžer

Komentiraj