Lifestyle

Imperij i u Africi

Aside Banners

Star Wars groznica: Afričke divlje životinje dobile svoje fantastične Stormtrooper kacige

Piše , Objavljeno

Izgleda kako je posljednjih mjeseci sve u znaku Star Warsa, pa su tako svoje varijante ikonskih Stormtrooper kaciga dobile i tri najpoznatije afričke divlje životinje.

blank 0

Svaka čast njujorškom dizajneru Blanku Williamu što je uopće došao na ovu ideju, a kamoli što ju je izveo ovako fantastično. Naime, u jeku opće pomame za svime što ima veze sa Star Warsima, on je osmislio posebne Stormtrooper kacige namijenjene trima najpoznatijim afričkim divljim životinjama: nosorogu, slonu i nilskom konju. Dobro, tehnički, slon i nosorog nisu nužno afričke životinje, a i mogao je komotno staviti kakvog lava ili geparda, ali izgleda kako čovjek jako voli biljojede!

blankblank 1 blank 14 blank 13 blank 12 blank 11 blank 10 blank 9 blank 8 blank 7 blank 6 blank 5 blank 4 blank 3 blank 2

Radi se o trima kacigama sa po dvije varijante, crnom i bijelom. Crna ujedno ima i pozlaćene detalje (slonove kljove, nosorogov rog, uši nilskog konja), dok su u bijeloj inačici ti detalji kromirani. Moramo priznati kako uistinu izgledaju fantastično u tom klasičnom starwarsovskom stilu, a vjerojatno bi i oni koji ih nose bili daleko bolji vojnici Imperija nego klonovi koji doslovno ne znaju i ne mogu pogoditi niti nepomičnu, a kamoli pomičnu metu. U svakom slučaju, ne bismo se bunili da doma imamo izloženu neku od ovih umjetnina!

TAGOVIblank william dizajn imperij kaciga star wars stormtrooper životinje

Komentiraj