Stil

daj daj daj

Aside Banners

BAPE prekrio prerijedak Mercedes kamuflažnim printom kako bi najavio novu luksuznu kolekciju

Piše , Objavljeno

Mislite li da brand planira išta manje od osvajanja čitavog svijeta kad svoj print zakelji na jedan od 75 rijetkih i skupih automobila?

BAPE mercedes

O BAPE-u smo već pisali, ali o BAPE Black Labelu još nismo. Kad vam kažemo Black Label, na što prvo pomislite? Kome misli odlutaju na Johnnie Walkera, u pravu je. BAPE Black je high-end luksuzna linija koja se pojavila ove godine na modnom obzoru i nema apsolutno nikakve sumnje kako će biti hit među svim zaljubljenicima u streetwear s malo dubljim džepovima i debljim novčanicima. Nismo baš fanovi zlata, ali ne bismo se previše bunili kada bi nas jadničke netko ogrnuo u crno-zlatnu Bape bomber jaknu.

Pronašli su najbolji mogući način na koji bi nam dali uvid u svoju kolekciju Jesen/Zima 2015. Prekrili su Mercedes-Benz SLR Stirling Moss svojim već ikoničkim kamuflažnim printom. Taj automobil je proizveden u samo 75 primjeraka, a cijena mu je mizernih milijun dolara. Nismo vidjeli bolji teaser video za modnu kolekciju godinama.

Nismo oduševljeni novim izborom BAPE ambasadora. Zašto? Tko još u 2015. godini voli Chris Browna? Nedostaju nam vremena kad su Pharrell, Lupe Fiasco i (još mentalno zdrav) Kid Cudi nosili BAPE na svakom koraku.

Chris Brown podigne ruku (da namjesti frizuru), sve žene trzaju

Chris Brown podigne ruku (da namjesti frizuru), sve žene trzaju

BAPE je za ovu prigodu napravio i mikrosite koji možete vidjeti OVDJE. Koliko luksuzno? Ako vam Mercedes kao teaser nije bio najava, ajmo reći da su u igri i zlatni Rolex satovi.

TAGOVIadidas auti automobili bape košarka mercedes Nike retro tenisice

Komentiraj