Stil

Di je dora?

Aside Banners

Bjorn Borgove Diadorke dobivaju novi život!

Obožavamo kada se brand popularan u prošlosti vrati na velika vrata. Diadora je tu. Fila, Sergio Tacchini - gdje ste?

Piše , Objavljeno

Naizgled – izbor tenisica je beskrajan. I onda kad malo bolje pogledate – imate samo nekoliko brandova koji su uvijek prisutni. Nike je uvjerljivo broj jedan igrač, zahvaljujući i kvaliteti proizvoda, ali i nevjerojatnoj marketinškoj mašini. Adidas je također prisutan, zajedno sa svojim vlasništvima Reebokom i Converseom, Puma isto zna pronaći put do nečijeg srca i stopala. Vans ima tradiciju iako to malo drukčije funkcionira kod nas, ali tu otprilike nabrajanje sveprisutnih brandova stane.

N.9000 model - ove sezone hit u svijetu kolekcionara tenisica

S.8000 model – ove sezone hit u svijetu kolekcionara tenisica

Kad vam netko kaže Diadora, što prvo pomislite? Meni je na pameti Zlatni Repić Roberto Baggio, dres talijanske reprezentacije, gornji dijelovi trenirki koje neki mladići još uvijek furaju u “Robert Knjaz nogometni zaljubljenik” stilu. E pa, Diadora se vraća. Diadora doživljava svojevrsni revival koji je stao nekad u devedesetima, a svijet kolekcionara tenisica je presretan zbog toga.

Baggio

Tenisice za trčanje postaju sve popularnije. Ne znamo jeste li znali, ali sveprisutne Nike Air Max su tenisice za trčanje. Adidas ZX-pa-neki-broj također. Diadora gura dva osvježena modela N.9000 i S.8000, ali tenisica koja nikad nije izašla iz mode je model za teniske terene Borg Elite. Ako vam ovaj dio sa Borgom zvuči poznato, upozoravamo vas da nema veze sa izvanzemaljskim kolektivom iz Gospodara Prstenova. Radi se o tenisicama koje je proslavio Bjorn Borg, jedan od najboljih tenisača svih vremena. Za sezonu jesen/zima Diadora izbacuje drukčije verzije od klasičnih kožnih bijelih sa zlatnim ili plavim logom. Smeđi džonovi, suede materijal – sigurno će osvojiti i stare fanove siluete, ali i novu ekipu koja traži retro look, a da nije u pitanju tenisica za trčanje.

Screen_Shot_2015-08-06_at_3.35.51_PM_mnha4y

Screen Shot 2015-08-06 at 3.35.57 PM_nsohlp

Screen Shot 2015-08-06 at 3.35.32 PM_nsohl9

Screen Shot 2015-08-06 at 3.36.07 PM_nsohm5

Mi smo oduševljeni. Ove smeđe su baš za misu.

TAGOVIadidas bjorn borg diadora košarka Nike Patike rbk reebok retro stil tenisice wimbledon

Komentiraj