Stil

Biebs i Knedla Jenner za Kalvina

Aside Banners

Calvin Klein još jednom pokazao kako je za vrhunski marketing dovoljno nekoliko poznatih faca

Piše , Objavljeno

Calvin Klein spada u onu grupu brandova koji ne trebaju marketinške stručnjake. Svi ih znaju i sinonim su za kvalitetu i dobar imidž.

Ova marketinška kampanja za proljetnu kolekciju 2016 je bomba. Vraća nas u devedesete…


Calvin Klein je promijenio doživljaj muškog donjeg rublja i među muškarcima i među ženama. Dotad su “gaće” bile bijeli komad pamuka koji ti mama/žena/djevojka kupuje u pakiranju od tri komada. Ako niste znali glavni dizajner Calvin Kleina početkom devedesetih, John Varvatos, je dizajnirao novi komad muškog donjeg rublja koji je danas najnormalnija stvar – boxer briefs. Tu vrstu donjeg rublja su popularizirali ogromni billboardi s Marky Markom, mladim Mark Wahlbergom koji je tad još uvijek ganjao repersku karijeru (a Transformeri su još uvijek bili samo crtić).

Marky Mark, prvi Calvin Klein model

Ono što je marketinški tim Calvin Kleina naučio je: ulupaj pare u velike zvijezde, stavi ih na billboarde i prodaj rekordan broj donjeg veša.

Tako nastavljaju s novom kampanjom #MYCALVINS za koju su angažirali najveće zvijezde današnjice. Justin Bieber sjaji i sanja u svojim Calvinicama, Kendrick Lamar razmišlja u svojima, Fetty Wap (kraljevski) zarađuje novac u svojima… Oduševio nas je mladenački pristup biranja celebritya. Tu je i neizbježna Kendall Jenner, ali i FKA Twigs i Joey Bada$$ o čijim glazbenim pothvatima izvještavamo svako malo. Osim samih fotki, snimili su i kratki video zbog kojeg ćete sigurno htjeti svoje Xiao Ban bokserice zamijeniti s Calvin Klein modelima.

Čini se kako će ova kampanja itekako uspjeti, čemu svjedoči i viralna kampanja u kojoj korisnici Instagrama sami dopisuju na praznu crtu što rade u svojim Calvin Klein komadima. A evo i poznatih faca u Calvinicama.


 


 


 


 


 

Sad kad će ova kampanja osigurati milijune dolara profita, vičemo u svemir još jednom “VRATITE NAM CK JEANS, ALI NE OVAJ USKI KOJI SADA IMATE”!

TAGOVIbokserice calvin klein Joey Bada$$ justin bieber kendall jenner Kendrick Lamar Kylie Jenner moda stil

Komentiraj