Stil

Milijun boja i materijala

Banner 300

Cipele i tenisice New Yorka osvajaju Instagram

Puno puta smo čuli da odijelo ne čini čovjeka. A što je sa cipelama? Shoes of NYC odgovara na to pitanje.

Piše , Objavljeno

Humans of New York je pokrenuo trend na društvenim mrežama – tople ljudske priče popraćene vrhunskom fotografijom. Ili vrhunska fotografija popraćena toplim ljudskim pričama? Nije toliko ni važno. Projekt je bio toliko uspješan da je iznjedrio knjigu, ali i stotine kopija samog koncepta. Humans of ____ stranice su nicale sa svih strana svijeta. Dvoje ljubitelja obuće je odlučilo pokrenuti nešto dovoljno slično, a dovoljno različito. Čak su i izabrali isti grad kao Brandon Stanton, autor Humans of New Yorka.

collage

Projekt “Shoes of NYC” je započeo u kolovozu 2014. godine kada su Lexi Cross i Huston Conti, dvoje ljubitelja obuće odlučili dokumentirati zanimljive cipele i tenisice po New Yorku. Za New York kažu da je čitav svijet u jednom gradu i mi, upravo zbog toga, nismo mogli odoljeti FOLLOW gumbu.

Ako vam se sviđa što vidite, ako želite malo inspiracije svaki dan u svom Instagram feedu – slijedite @shoesofnyc i saznajte što stanovnici New Yorka nose na svojim stopalima. Možda preduhitrite trendove koji kod nas dolaze s par godina zakašnjenja.

TAGOVIadidas cipele Instagram Nike reebok retro tenisice

Komentiraj