Stil

Samo čipka!

Aside Banners

Čipkasti donji veš za prave muškarce (NSFW+bez zajebancije!)

Piše , Objavljeno

Volimo ih kod svojih ženki, a sad ćemo mi paliti njih svojim čipkastim gaćicama!

Opće je poznato da muškarca pali žena u crno-crvenoj čipci: što prozirnije i rupičastije, to erektivnije! Što bi bilo kad bismo mi isti vizualni užitak pružili svojim ženama? Ili… sami sebi?

trousers-362781_1280

Prije negoli počnemo s pisanjem, odnosno vi s čitanjem treba naglasiti da je teško biti politički korektan u ovoj temi tako da ćemo zasigurno nekoga uvrijediti, ali osim što nam to nije namjera, kao ni rugati se nečemu: svijet je okrutan! E, da, i NSZP!

Dakle, uz jutarnju protjerušu skrolali smo, kao i uvijek, bespućima interneta, bježeć’ od političke nam žabokrečine pa smo na Huffington Postu naišli na njihovu spoznaju koja nam je promakla: muškarci vole seksi donje rublje kao i njihove ljepše polovice! Odmah da riješimo zlobne dileme: ne, ne radi se ovdje o travestiji i ljudima koji se aktualiziraju oblačenjem prema društvenim pravilima za drugi spol, nego o frajerima koji vole ispod kežual obleke navući čipku, brate mili! Dvijeišesnaesta je: ako se i dalje čudite nakon muških pundži, muških pletenica, Donalda Trumpa i Marka Grubnića, onda ne znamo kako ćete reagirati na sljedeće modne pomake… i drugi dolazak Zlatka Suca.

Evo jedna kombinacija za utakmice Dinama i slušanje himne

Evo jedna kombinacija za utakmice Dinama i slušanje himne

Kako kažu opisi ispod nekih od odjevnih predmeta, uglavnom se radi o gaćama ili gaćicama za muškarce koji naginju nalijevo, a činjenica da se radi o dezenima uglavnom cvjetnih motiva složenijim od onih s goblena i tabletića naših baka, jaja će vam disati slobodno. Nema uznojenih muda: čak i kod neobrijanih. Tome će se posebno veseliti korporativci na velikim i stresnim mitinzima. Da ne govorimo o nekoaliciji na Markovom trgu. Štoviše, lokalni poduzetnici da bi unaprijedili a i brendirali hrvatske proizvode mogu posuditi ideju australske modne kuće HommeMysterie (specijalizirane za muški donji veš) i baciti se u dizajn prema tradicionalnim hrvatskim uzorcima. Zamislite samo kombinaciju: paška čipka za proljeće/ljeto 2016.!

Dobra tetovaža, majstore...

Dobra tetovaža, majstore…

Spomenuta australska modna kuća shvatila je da je država-kontinent prepuna interesa muške populacije (i to ne došljačke kineske!) sklone improvizaciji s donjim rubljem svojih djevojaka, žena i kćeri, pa su odlučili dati svemu jedan ugodan tač.

„volimo dizajnirati i šaliti se s ugodnim, jedinstvenim donjim rubljem – za muškarce! Povećava se broj muškaraca u otkrivanju ugode laganog čipkastog donjeg rublja! HommeMystere shvaća da muškarci žele kvalitetne odjevne predmete napravljene pomno, detaljno i tako da savršeno odgovaraju muškom tijelu.“

A da sve to nije zajebancija i trik za Valentinovo, bolje će vam ilustrirati i njihova revija muških odjevnih predmeta koji idu ispod svakodnevnog outfita bez čipke:

U ponudi su grudnjaci (a smijali smo se Krameru i Georgeovom tati na ‘manbra’ tj. ‘gospodnjaku’), prozračne gaće, tange, potkošulje i slip bokserice. No HommeMysterie nije jedina takva dizajnerska firma, nego su tu Lingerie Diva, N2N, Jet, Body Aware i Hom. Svi oni djeluju pod sličnim opisima sličnim opisu linija zadnjespomenute tvrtke Hom, koja je stvorena davne revolucionarne i novovalne 1968. u Parizu, i kažu da su dizajneri „fundamentalnih vrijednosti: maskulinosti, stila, neovisnosti i bivanja drukčijim.“

woman-315006_1280

Ako želite biti drukčiji, totalno drukčiji od drugih Hrvata ali ne i Marka, OVDJE možete naručiti svoje čipkaste bokse i to taman po promotivnim cijenama!

A ako ste poslovični hipster, opinion-maker i momak koji se uz svoju ružama urešenu bradu i voskom zalizan brk ne ustručava pokazati svoj retro donji veš na Instagramu i tumbleru, onda svakako preporučamo senzualnu i intimnu kolekciju Britney Spears iz linije Amaryllis:

TAGOVIgaćice muškarci stil

Komentiraj