Stil

Batmane čuvaj se!

Aside Banners

Dieselov veš daje super seksi moći

Oni možda ne mogu letjeti i bacati munju iz oči, ali zato u mislima skidaju trebe i znaju peglati. Zvuči kao san svake žene. Diesel vam predstavlja svoje nove superheroje.

Piše , Objavljeno

Diesel Fresh & Bright Superheroes

Diesel Fresh & Bright Superheroes


Fresh & Bright Superheroes
nastavak je uspješnih Be Stupid i Sex Sells kampanja koje provokacijom i uz malo dobrog humora redovito izazivaju kakve-takve reakcije. I dok ženski dio publike slini nad tjelesima i “dodatnom opremom” novih superjunaka, razumno muško oko će ponešto podrobnije promotriti u što su Mr.Score, Iron Boy, Mr. Naker i Supperman upakirani. Naravno, nose donje rublje iz nove kolekcije Diesel Superhero Underwear, koje nije nešto inovativno (osim što je super kričavo), ali je zanimljivo upravo zbog cijelog paketa prezentacije.

Na Dieselovoj službenoj stranici samo jednim klikom možete skinuti svaku od ovih faca, a da ne bi bilo zabune, predstavljen je i ženski dio kolekcije, kao i superjunakinje Miss Dismiss, Mistress of Puppies i Lala Lady. Cijene se kreću od cirka 189 kuna za muške gaće do 330 kuna za duo pakiranje, a dostupne su i u Dieselovom online shopu.

Možda vam neće biti od velike koristi kada alieni odluče baciti Zemlju na koljena, ali zato se uvijek možete sa svojom dragom igrati superheroja.

TAGOVIdiesel donji veš gaće moda odjeća

Komentiraj