Stil

Potpuno drugačije

Aside Banners

Dieselova najnovija kolekcija noćna je mora balkanskih baka: Upotpunjena je „prljavim“ i „raspadnutim“ komadima

Piše , Objavljeno

Izvor: Screenshot/Instagram/Diesel/Canva

Ako se vašim bakama ne sviđaju poderane traperice koje držite u ormaru, možete li zamisliti kako će tek reagirati na ovo?

Ekslkuzivni dio Dieselove kolekcija za jesen 2023., sadrži nekoliko „prljavih“ komada odjeće. Od kargo hlača, bomber jakne, košulja i balonera, sve ove komade Diesel je odlučio prošarati smeđom bojom kako bi dobili iznošeni i prljavi izgled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Diesel (@diesel)

Kolekcija jesen/zima 2023 temelji se na ideji odjeće „iznošenog“ izgleda. Drugi dio jesenske kolekcije sadrži nekoliko komada traperica, kardigana i majica koji izgledaju kao da se raspadaju, a što je postignuto tehnikom „devore“, prenosi Highsnobiety .

Na sreću nekolicine balkanskih baka i njihovih perilica za rublje koje bi se namučile od stalnog pranja, ekslkuzivni dio kolekcije dostupna je samo na tržištu u Japanu od 29. kolovoza, kada će se moći kupiti putem službene Diesel stranice.

TAGOVIDieselova kolekcija jesen/zima 2023. ekskluzivna kolekcija kolekcija prljave odjeće noćna mora svake bake prljave traperice raspadnuta odjeća