Stil

Muškost u službi mode

Aside Banners

Erekcijske gaćice ultimativni su modni hit (NSFW)

Must-have modni dodatak za ljeto, zbog kojeg bi se i Borat posramio, obećava vam da se više nikada nećete morati sramotiti na plaži jer ste se, eto, napalili.

Piše , Objavljeno

Ove trendy kupaće gaće za plažu posebne jer imaju jedinstven nakurnjak, rukavicu za kitu ili kuravicu – nazovite to kako želite, koja će svakom istinskom muškarcu pomoći u pridržavanju njegove muškosti.

Erectic Speedo model lansiran je na stranici blogs.villagevoice.com, a slične modele možete pronaći u prodaji na sajtovima Fireboy ili Koala Swin. Jedino što felša je izbor boja. Očekivali smo malo smionije uzorke kako biste ljepši spol bacili na koljena svojim modnim odabirom. Naravno, dečki s Balkana pitaju se postoje li i veće veličine ili dolaze u jednoj univerzalnoj. Ipak, ne postoji elastika koja se može taaako jako rastegnuti.

Kada niste napaljeni, Erectic Speedo vjerojatno izgledaju kao iskorišteni kondom, a preporučujemo vam da ako imate erekciju duže od četiri sata, obavezno potražite pomoć doktora.

maljava majica

maljava majica

Za one potpuno osviještene frajere, koji žele upotpuniti svoj styling, preporučujemo Chest Hair majicu kratkih rukava za samo 14 dolara. Ako ste obdareni, ali nemate dlaka na prsima, uz ovaj komplet više se nikad nećete trebati crveniti na plaži.

TAGOVIgaće majica odjeća penis plaža

Komentiraj