Stil

Orginal Guči

Aside Banners

Gucci ponovno izdao svoje uberpopularne tenisice (khm, među dilerima) iz 1984.

Piše , Objavljeno

Gucci je utjelovljenje luksuza, a upravo taj brand je izdao tenisice koje su pomalo iznenađujuće prigrlili dileri i ostali “ulični vojnici”.

gucci 1

Već desetljećima se glorificiraju droge kao stil života, hoćeš od hip hop glazbe pa sve do najpopularnijih televizijskih serija – tako je i Gucci odlučio ponovno izdati jedan od svojih najpopularnijih modela tenisica – legendarni Gucci Tennis 84.

gucci2

gucci3

Gucci Tennis je prvi put došla na svijet 1984. godine, a jedan novinar ih je nazvao “Air Jordan trojkama za klince koji sjede na stepenicama i čekaju isporuku”. Bile su luksuzne, bile su prepoznatljive.

Čak je i Jay Z iskopirao čitavu siluetu te gotovo svaki šav na svojoj tenisici nastaloj 2003. godine u suradnji s Reebokom. Tenisica nazvana S.Carter je bila najprodavaniji Reebokov model nekoliko mjeseci. Bezvremenski dizajn i Jay Z-evo ime koji je u tom trenutku bio na vrhuncu karijere. Nažalost, prepumpali su tržište s ogromnom količinom, bile su predostupne i interes je brzo zamro.

Reebok je početkom dvjetisućitih vladao “urbanom” kategorijom zahvaljujući G-Unit i S.Carter tenisicama

To se ne bi trebalo dogoditi s Gucci Tennisom jer smo sigurni kako ih neće biti moguće nabaviti na svakom uglu, a i njihova cijena od 495 dolara nije za svakoga.

Ako dilaš, mogu brzo biti tvoje. Za nas ostale, čini se ništa od Gučija.

TAGOVIcipele gucci moda reebok stil style tenisice

Komentiraj