Stil

"ljiljo, volim te" no more

Aside Banners

Izbjegni katastrofu i saznaj kako bi tetovaže izgledale na tebi uz pomoć ove aplikacije

Piše , Objavljeno

Tetovaže malo bole dok se rade – a još više bole ako motiv nije baš ono što bi “stariji ti” htio. Ink Hunter će ti pomoći.

ink hunter

Mislimo kako kod nas nema scenarija iz filmova kad se napiješ s ekipom ili nekom ribom pa završiš na tetovaži i istetoviraš si nečije ime ili penis (ne nečiji penis, nego ovako generalni neki), to je više slučaj u Amerikama. Kao ovaj usrani Charmander.

yioKkAo

Nemojte se zbuniti – kod nas također ima budala pa ćete čuti za homemade tetoviranja vrućim iglama, a rezultati su uglavnom sramotni.

Pravi tattoo artisti ulažu puno vremena u svoje umijeće, ali ni oni vas neće previše upozoravati ako želite istetovirati već izlizan motiv na neko vidljivo mjesto. Zapamti – trampstampovi im donose kruh na stol i maslac na kruh.

Kako se najbolje pripremiti za izbor tetovaže?

 

Ili opako razmisli i uzmi nešto što ti znači sve na svijetu ili uzmi bezvremensku apstrakciju koja lijepo izgleda. Nemoj nikad izabrati nešto što je u trendu. Trendovi dolaze i odlaze.

Mi smo prije deset godina skoro istetovirali Las Ketchup Song

Mi smo prije deset godina skoro istetovirali Las Ketchup Song

A kako ćeš znati hoće li ti tetovaža stajati?

Možeš se prešarati markerom i uvjeravati se kako je obavljen dobar posao, a možeš iskoristiti i tehnologiju koja će ti preciznije i bolje pomoći u odluci.

Već smo pisali o proširenoj stvarnosti prije koju godinu, ali je napredovala. Ono… sigurno su te svi na društvenim mrežama smorili sa faceswapovima i videjima gdje su Darth Maul. E to ti je proširena stvarnost. Ta tehnologija može biti i korisna.

Ink Hunter je besplatna aplikacija, nažalost zasad samo za iOS, zahvaljujući kojoj možeš provjeriti jel bi ti tetovaža stajala ili ne. Ako voliš muljati na Instagramu s lažnim septum ringovima, možeš fejkati i “baš sam jučer nabacila novi tattoo leptira s ružom”.

Postoje predefinirane skice tetovaža, a možete i dodati svoje. Nema puno mudrosti.

U prošlosti su tetovaže bile rezervirane samo za opake likove, a danas ih ima svatko. Pa i Luka Nižetić.

Razmisli dvaput, isprobaj INK Hunter stoput – prije nego se odlučiš na zabijanje igle s bojom u kožu.

Downloadaj INK Hunter na Appleovom app storeu. 

TAGOVIandroid aplikacije apple proširena stvarnost tetovaže

Komentiraj