Stil

Preživjeti trendove

Aside Banners

Karirana košulja – kako je nositi i ostati muško

Za sezonu proljeće/ljeto 2011. najhot hot trendovi predlažu da se uvučete u karirane košuljice. Predlažemo kako ih nositi, a da se i dalje osjećate kao pravo muško

Piše , Objavljeno

Ralph Lauren šulja i kako ju ne treba nositi

Ralph Lauren šulja i kako ju ne treba nositi

S prvim zrakama sunca modno zagriženi “muškarci” nabacit će svoje kariranu šulju, staviti je u hlače ne bi li se vidio novi D&G remen optočen cirkonićima, zasukati rukave te raskopčati prva 3-4 gumbića da do izražaja dođu njihova friško depilirana prsa koja blistaju poput školjke na suncu.
Karirane košulje nosili su drvosječe, kauboji i bauštelci, prototipovi pravih muškaraca. No obožavatelji city boy looka zaboravljaju da ih isti ti tipovi nisu nosili uz bermude ili, još gore, skinny trapke. Ponavljamo – nisu. Bili su zmazani, smrdljivi i znojni, pušili su duhan i nisu obukli svog peseka u pripadajući uzorak.

Trend uskih kariranih košulja, redovito dva broja premalih, do vrhunca su doveli hipsteri – dečkići koji nikada neće priznati da su hipsteri, ali žele biti edgy i eksperimentirati. Odjednom su svi počeli prisvajati ovaj “mladenački look”, koji je preplavio piste i police high street brendova, te zbunio čak i najtvrđe orahe. Dakle, one s najvećim… mišićima.

Kako ih nositi?

Za početak, zakopčajte te gumbe! Nitko ne želi gledati nečije bradavice u tramvaju. Ako već želite biti u trendu i furati karirane i ine šulje, podržite dizajnere koji predlažu military stil u kombinaciji s bajkerskim elementima, poput pravih muških remena, kožnih jakni i sl. Držite se pastelnih boja i one stare “dress to impress” – ove sezone to ćete najbolje postići stylish monokormnim kombinacijama, crnom, tamnoplavom i bijelom.

TAGOVIkošulja moda odjeća

Komentiraj