Stil

Medellín Sunset 3s

Aside Banners

Latinoamerička glazbena zvijezda izbacuje nove Jordanice! Uskoro dolaze J Balvin x Air Jordan 3 Medellín Sunset

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagramscreenshot/@jbalvin@xcsnkr

J Balvin i Jordan Brand nastavit će sa zajedničkim izdanjima tenisica i u 2023. Prema objavama @zSneakerheadz i @Brandon1an na Instagramu, nova suradnja između pjevača i brenda Jordan je tenisica Air Jordan 3 koja stiže ove jeseni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zSneakerHeadz (@zsneakerheadz)

Prisustvujući Grand Prixu u Miamiju, J Balvin je počastio javnost prvim pogledom na svoju nadolazeću Air Jordan 3 suradnju, prenosi nam Complex.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Complex Sneakers (@complexsneakers)

Par je inspiriran zalascima sunca u njegovom rodnom gradu Medellínu, a radi se o tenisicama s bijelo-bež goronjištem sa žutim obrubom, gradijente nalik zalasku sunca pojavljuju se duž međupotplata i pete. Balvinov logo krasi petu desne cipele, dok je Nike Air prikazan na lijevoj strani. Pjevač je također viđen kako nosi tenisice na setu za njegov glazbeni spot za pjesmu “Toretto” na soundtracku Fast X.

Tenisice J Balvin x Air Jordan 3 „Medellín Sunset“ dolaze nam 23.09, po cijeni od 250 dolara. Osim tenisica, nadolazeći projekt ponovno će uključivati kolekciju odjeće za suradnju koja će sadržavati ko-brendirane kožne prsluke i tkane jakne.

TAGOVIair jordan j balvin J Balvin x Air Jordan 3 Medellín Sunset jordan 3 Nike