Stil

fešn

Aside Banners

Majice koje ćete htjeti pokazati ovo ljeto

Krenuvši od spoznaje da slijedi topla fronta koja će ubrzo kulminirati nesnosnim vrućinama i općim svlačenjem i zadnje suvišne krpice, zaputili smo se u inventuru majica koje se nude po webu.

Piše , Objavljeno

Španjolska inkvizicija

Službena majica Španjolske inkvizicije

Službena majica Španjolske inkvizicije


Evo majice koju niste očekivali. Priznajte! Legendarnu upadicu još legendarnijih Monty Pythonovaca sada možete furati na svojim nejakim plećima i time napokon biti primijećeni. Jer budimo realni, tko vas ne bi primijetio u ovoj drečeće crvenoj majici.
Spanish Inquisition nabavi na ThinkGeek za 18,99 USD

Gayroller 2000

Jerry Falwell, američki baptistički pastor i primitivac, jednom je prilikom izjavio da će:”parni valjak homoseksualnosti doslovno zgnječiti sve pristojne muškarce, žene i djecu koji mu stanu na put…“. I izjava bi bila zaboravljena, da nije završila na The Oatmeal u stripu kojime se objašnjava značenje riječi ‘doslovno‘ onima koji ju često i krivo upotrebljavaju.
Gayroller 2000 na TheOatmeal.com za 15,99 USD

Tu sam!


Vama je možda očito, ali nekoga bi moglo zanimati, pa evo načina da bez riječi odgovorite na pitanje:’Gdje si?‘. Tražimo majicu koja bi jednako efikasno odgovarala na:’Šta ima?‘.
Google Map T-Shirt ima kod Googlea za 15,50 USD

Na putu prema dolje

Breaking Bad

Breaking Bad


Pravi ovisnici i tek povremeni konzumenti, ne onoga što se kuha u kamperu, nego serije Breaking Bad uživat će u ovoj majici iako vjerojatno neće uživati u njezinoj boji.
Now We’re Cooking na BustedTees za 20 USD

Punjenje u tijeku

Ako želiš svima poručiti da ti je pun… akumulator, evo zgodne majice koja će ti u tome pomoći. Ona ilustrira da je punjenje u tijeku, a neka vaš izraz lica sugerira što se događa kada je puno do vrha.
Charge Tee kupiš kod SimpleBits za preshupa 23 dolara

Hrana za lezbijke

ah, pusti snovi...

ah, pusti snovi…


Na prvi pogled pomislili smo da ovoj majci nedostaje ilustracija. Pola sata kasnije, kada smo se probudili i obrisali sline shvatili smo koja je bila autorova namjera i zahvaljujemo mu na tome. Ovo je majica koju bi svatko trebao imati u ormaru.
feed me to lesbians nabavi na maji.ca za 129,99 hrvatskih kuna

Tigrova krv

pobjeđuj kao charlie

pobjeđuj kao charlie

Tigrova krv, zna se, esencijalna je za muškarca koji pobjeđuje. Tako barem kaže proljetni hit Carlos Irwin Estevez širem auditoriju poznat kao Charlie Sheen, još široj javnosti znan kao glumac koji je nedavno imao oproštajku od svojeg mozga, a onda s nama podijelio što je ostalo.
Tiger Blood majicu nabavi na zazzle.com za 17,95 USD

Majica za Androide

treća vrsta

treća vrsta


Prema Googleu, postoje tri spola:muškarci, žene i androidi. Znamo da Google zna sve. Što li nam žele poručiti?
Android Restroom Signs majicu nabavi kod Googlea za 12,20 USD

Hot Fuzz

Izvanredni primjerci muške populacije koji žele postati vrhunski pripadnici policijskih snaga poput Nicholasa Angela i Dannyja Buttermana, morat će proći Sandford SuperCop ustanovu za pripremu upravo takvih policajaca. Majica je tu samo za foliranciju i impresioniranje… pa, ama baš nikoga čiji se život ne svodi na filmske reference.
Sandford SuperCop Training Facility majicu nabavi na DarkBunnyTees za 18 GBP

Skynet je online

skynet

skynet


Cyberdyne Systems d.o.o. nedavno je otvorio svoja vrata i u čast predstavljanja svojeg računalnog programa Skynet pustio u opticaj ograničen broj ovih udobnih majica. Oni humanoidi koji ih budu nosili kada konačan trenutak uništenja dođe, neće biti pošteđeni.
Skynet majicu nabavi na Lastexittonowhere.com za 18 GBP

TAGOVIandroid Breaking Bad Charlie Sheen google hot fuzz majica majice moda odjeća terminator

Komentiraj