Stil

NA leđa i vozi

Aside Banners

Najbolji ruksaci za nove životne pobjede (ili samo za tegljenje od točke A do točke B)

Nova akademska godina, posao, sezona u teretani ili na travnjaku trećeligaškog kluba - vrijeme je za novi ruksak.

Piše , Objavljeno

Ako želite održati imidž profesionalca, za nošenje dokumenata i ostalih potrepština se preporuča aktovka. A što kada imate previše stvari: Macbook, nekoliko knjiga, lunchbox i šest bilježnica? Ruksak ovdje uskače u igru. Postoje i otmjeni ruksaci koje je dizajnirao Alexander Wang i slični dizajneri visoke mode, ali sumnjamo da ćete iskeširati taj novac. Mi ne bismo. Također smo izbjegavali ruksake poznatih proizođača sportske opreme kao što su Adidas i Nike (uz jednu iznimku). Ono što tražimo je multifunkcionalno, lijepo upakirano čudovište pristojne cijene koje vas neće ostaviti s ruksakom na leđima, a bez gaća (uz onu istu jednu iznimku). Bacite oko na našu listu, možda pronađete nešto za sebe.

Northface Borealis ruksak

Fotka via jackthreads

Fotka via Northface

Pedaliraš do faksa? Ideš na festival? Trebaš dovoljno prostora za dvije jakne, deset sendviča, gumu od Yuga i laptop? Northface Borealis je vrhunski izbor. Odobren je i od Saveza američkih kiropraktičara. Ako ti to išta znači. Dolazi u brdu boja, a nama se ponajviše sviđa ova ljubičasto siva kombinacija.

Nixon Smith ruksak

Fotka via jackthreads

Fotka via jackthreads

Nixon Smith ruksak je jednostavan, ne privlači previše pozornosti, a opet može biti razlog započinjanja razgovora. Pogotovo ako zakačite svoj skejt na njega. Potpuno je crn, osim Nixon loga i ide uz sve. Čak ima i onu rupicu za slušalice koju nitko nikad ne koristi. Cijena je pristupačna, svega 55$.

Nike SFS Responder ruksak

Dovoljno džepova da se i MacGyver može posramiti. Izdržljivi materijali, pomalo pustinjski dizajn i doživotno jamstvo bi mogli biti dovoljan razlog za kupnju ovog ruksaka. A cijena nije mala – 185 zelembaća. Američkih. Čak i ako ne ideš u nikakvu pustinju već samo šećeš gradom i sve svoje nosiš sa sobom.

TOPO X TSPTR Rover

Fotka via Topo

Fotka via Topo

Ako ulaziš u kasne dvadesete, a zapravo si još klinac koji slini za crtićima i stripovima, ovaj TOPO ruksak je odličan način da svim superozbiljnim ljudima daš do znanja s kim imaju posla. Pripazite samo da na prvi intervju s analitičkom kompanijom ne dođete s ovim ruksakom. Hah. ANAL-itička kompanija. Ako pak želite u kreativnu industriju, ovaj odlično dizajniran ruksak sa Snoopy prišivcima bi mogao biti ekstra plus.

Stussy i Herschel Supply Co. Yellow Tarpaulin Lawson

133011_CLEA_4

Fotka via Stussy.com

Fotke via Stussy.com

Suradnja streetwear giganta Stussya i majstora u stvaranju vrhunskih ruksaka Herschel Supply Co. je rezultirala ovim glavookretačem. Nismo imali izbora. Morali smo doslovno prevesti riječ s engleskog jezika. Imate džep za laptop, veliki i mali pretinac, ali stila na kilograme.

Poler Stuffable Pack

Fotka via Poler

Fotka via Poler

Jednostavno i kompaktno. Ovaj ruksak možete zatvoriti u ovaj ruksak. Zvuči čudno? I nije previše. Ima ugrađeni pretinac u koji ga zatvorite i stane vam u stražnji džep traperica. Neki od nas ne mogu bez ruksaka, a ovaj ruksak će vas riješiti kupnje svih onih najlonskih vrećica u trgovačkim centrima, a i olakšat će vam život u brojnim drugim situacijama. Čak i izgleda dobro.

Herschel Supply Co. Dawson ruksak

Službeni Heršelov sajt ne prodaje ovu divotu, ali postoje druge stranice gdje možete iskopati ovaj dragulj.
Cijena je 60 dolara. Nije strašno.

Posljednje riječi

Sad kad ste izabrali ruksak, posljednjih par riječi koje će vas poštediti muka. Ako nosiš ruksak nisko, ramena i donji dio leđa će patiti. Lakše je staviti ruksak na leđa kad su naramenice opuštene, ali trebate ih odmah zategnuti. Znamo i da je kulerski nositi ruksak na jednom ramenu, ali to ti također uništava držanje. Više na leđima i vozi.

TAGOVIbackpack moda ruksaci ruksak ruksakiranje sport stil život

Komentiraj