Stil

Samba u tvojim očima

Aside Banners

Neymar nosi vrhunske Police naočale koje svi želimo i trebamo

Piše , Objavljeno

Mislite da ne trebate sunčane naočale jer je ljeto gotovo? Razmislite opet.

Osim što su sunčane naočale vrhunski modni dodatak, kako za žene, tako i za muškarce, također su iznimno korisne za očuvanje zdravlja vaših očiju. Naočale biste trebali nositi čak i za vrijeme oblačnih dana pa čak i tijekom zimskih mjeseci. Mislite kako će vam Raybon naočale kupljene na štandu pomoći?

Ovaj lik je već slijep. Pa ti kupuj cvike u Makarskoj

Ovaj lik je već slijep. Pa ti kupuj cvike u Makarskoj

Odmah ih se riješite i odlučite se za neko korisnije rješenje koje će naglasiti vaš vrhunski stil, ali i sačuvati vaš vid. Ako ste “zaglavili” sa sunčanim naočalama čitave godine, zašto ne biste imali najbolje od najboljeg?

SPL152 - odličan model koji dodaje vizualnu zanimljivost zahvaljujući teksturi koja podsjeća na tkaninu

SPL152 – odličan model koji dodaje vizualnu zanimljivost zahvaljujući teksturi koja podsjeća na tkaninu

Sunčane naočale talijanskog branda Police su zakon i mi bismo nosili sve modele iz nove kolekcije, a svakako pomaže i dizajn koji pristaje svakom obliku lica.

Veličanstveni Neymar je već treću godinu zaredom zaštitno lice Policea, a u novoj kampanji pozira uz urugvajski supermodel Constanzu Saraviju.

S8953 _ S8954 (Custom)
Neymara na Facebooku prati preko 53 milijuna fanova, a na Instagramu preko 31 milijun. To dočarava njegovu planetarnu popularnost, ali dovoljan je jedan njegov potez da uvidite kako elegantno vlada nogometnim terenima. Možda nećete biti brazilski čarobnjak na terenu, ali izvan njega možete imati jednako dobre naočale koje će zasigurno svi primijetiti.

SPL152 (Custom) SPL161 (Custom)

TAGOVIdodaci muškarac neymar police stil sunčane naočale

Komentiraj