Stil

Šuze za fucu

Aside Banners

Nogometne tenisice postaju dio lifestylea – baš prije Eura 2016

Košarkaške tenisice su oduvijek poznate kao vrhunska obuća u kojoj je tranzicija između sportskih terena i ulica najlakša. Nike je naumio promijeniti igru i pretvaraju svoje modele kopački u tenisice spremne za "u grad".

Piše , Objavljeno

Euro se bliži i nisu mogli izabrati bolji trenutak, a pomoći će im i to što na svom rosteru zvijezda imaju Edena Hazarda, Blaise Matuidija, Daniela Sturridgea i Gerarda Piquea.

Free Mercurial Superfly

nike-free-mercurial-superfly_copy_xqntcl

Zvijezda Chelseaja Eden Hazard je oduševljen “uličnom” verzijom svojih Mercurial kopački. Free Mercurial Superfly izgledaju dobro, a i Free tehnologija nam je davnih dana osvojila srce (potplat koji je sastavljen iz više pomičnih dijelova kako bi tenisica što vjernije pratila bilo koji položaj stopala).

Cijena: 200 dolara

Air Footscape Magista

Čak nam i plave dobre

Čak nam i plave dobre

Blaise Matuidi iz PSG-a je sudjelovao u promociji Air Footscape Magista modela i govori da ne može živjeti bez njih. Oke, jasno da ne može živjeti bez njih kad mu one doslovno pune džepove jer govori lijepe stvari o njima. Ali dovoljno su dobre i svejedno nam je što Matuidi priča.

Cijena: 200 dolara

Free Hypervenom 2

nike-free-hypervenom-2_o565xm

Free Hypervenom 2 odgovaraju Hypervenom Phantom kopačkama koje Daniel Sturridge nosi u službenim utakmicama, a također imaju Free tehnologiju. Većinski crna verzija nam ne izvlači osmijeh na lice, ali nas zanima što će Nike napraviti s “obojanim” verzijama jer tenisica svakako ima potencijala.

Cijena: 130 dolara

I naš favorit za kraj:

Tiempo Vetta

Tiempo je već legendaran model kopački koji je prisutan na tržištu više od desetljeća, a nosili su ga svi – Ramos, Puyol, Jerome Boateng, Pirlo, Carlos Tevez, a Ronaldinho je imao i svoj poseban model.

nike-tiempo-vetta-red-06_o22wlz

Tiempo Vetta je tenisica nastala po uzoru na Tiempo kopačke i uvjerljivo je najsličnija košarkaškim tenisicama zahvaljujući velikom “jeziku” tenisice i detaljima poput čička i “kukice” za navlačenje tenisice. Detalj kojim smo očarani su svakako “saće” na peti. Cijena nije malena, 250 dolara je u pitanju za ovo čudo.

nike-tiempo-vetta-black-01_o22wmf

A koji je tvoj favorit?

TAGOVIbarcelona Nike nogomet pique stil tenisice

Komentiraj