Stil

Paf paf adidas

Aside Banners

Nove Adidas tenisice u kojima možeš sakriti svoju zalihu trave

Piše , Objavljeno

Ljubiteljima kanabisa je 20. travnja neslužbeni blagdan, a baš na taj datum će svjetlo dana ugledati Adidasove Stan Smith tenisice izrađene od konoplje.

adidas

Ne, nemojte pokušati srolati svoje tenisice u stranicu Novog zavjeta, ali u njih biste mogli sakriti svoju zalihu jer u jezicima se nalaze džepići. Dizajn je simpatičan i Stan Smithice izgledaju kao da su sazdane od hrpe kamenčića. Razumijete? Ka men či ća? Prave stonerske, nema šta… Čak se u kamenitom uzorku i krije jedan osjećajnik (iliti emotikon).

Screenshot_16

Na jeziku se nalazi prišivka koja kaže “Adidas skateboarding, jako potentan, superiorna kvaliteta. Doza: 420 miligrama. Uzmi barem jednom dnevno”

adidas4

Udobni ulošci su napravljeni od pluta, a na njima je još jedan label na kojemu piše “može uzrokovati opuštanje”. Zašto pluto? Jer dolazi od drveta. Trees? Ah… Nije hrvatski jezik baš zahvalan za pošalice i doskočice vezane uz kanabis.

adidas3

Očito je da su se dizajneri potrudili i ovo bi mogle biti vaše nove omiljene tenisice za skejtanje i levitiranje.

adidas6

Naravno, ovaj model će vjerojatno biti jako teško nabaviti. Cijena im je 120 dolara, a potrebno je sudjelovati i u “nagradnoj igri” samo da imate priliku kupiti ih. No možda budete imali sreće i naiđete na neku travuglavu kojoj će nedostajati pedesetak kuna za obnavljanje zalihe pa će vam prodati ugradbenu kuhinju, televizor i tenisice.

adidas2

adidas5

TAGOVIadidas kanabis stil trava

Komentiraj