Lifestyle

bad bunny yeah yeah

Aside Banners

Nove tenisice uz Adidas potpisuje i Bad Bunny! Pogledajte nove Bad Bunny x Adidas Response CL Boston Day

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot/@complexsneakers

Latino američki glazbenik Bad Bunny i Adidas Originals donose nam još jedan par tenisica. Ovoga puta su se odlučili za redizajn starog modela tenisica za trčanja Response CL.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Complex Sneakers (@complexsneakers)

Bad Bunny x Adidas Response CL dolaze u zelenoj boji, koja će uskoro biti službeno objavljena. Prema portalu hypebeast, ova boja odaje počast reperovoj sklonosti sportu, točnije bejzbolu, sa zelenom bojom inspiriranom zidom unutar bostonskog Fenway Parka. Ova verzija tenisice opremljena je sivim mrežastim gornjim dijelom koji je uparen sa zelenim segmentima koje prekrivaju većinu tenisice. Logotip Bad Bunnyja, „El Ojo“,  pojavljuje se na jezičku pete.

Bad Bunny i Adidas već su radili na modelu Response CL, počevši s krem-bojom i žutim parom koji je izbačen u ožujku 2022. Suradnja je nedavno izbačena i u “Triple Black” modelu u lipnju, što ovu zelenu verziju čini četvrtim modelom u seriji.

Osim ove nadolazeće zelene Response CL suradnje, očekuje se i plava verzija modela Campus Light Bad Bunny x Adidas. Ova suradnja Bad Bunny x Adidas Response CL bit će objavljena u petak, 18. kolovoza, ekskluzivno u Concepts Bostonu za 160 dolara.

TAGOVIadidas bad bunny Bad Bunny x Adidas Response CL Response CL sneakerhead tenisice