Stil

stajliš

Aside Banners

Odličan pokušaj igrača niželigaša da nakon utakmice zamijeni svoj dres za Guardiolinu dizajnersku jaknu

Piše , Objavljeno

Oduševljeni smo što mladi Aden Flint uopće zna da Pep nosi Stone Island jaknu, pogotovo nakon što je Guardiola počeo skidati prepoznatljivi logo s kompasom sa rukava.

Guardiola je posljednjih nekoliko godina poznat kao trener sa stilom, nerijetko čujemo gospođe oko sebe kako uzdišu svaki put kada utorkom ili srijedom zalutaju u kafić dok je Liga prvaka, a Guardiolin City je na TV-u. Osim odijela koja mu savršeno pristaju, Guardiola nosi i veste s V-izrezom, uske hlače i dizajnerske jakne na kojima mu vjerojatno zavide i neki reperi.

U posljednje vrijeme Guardiola miče Stone Island logo s jakni, vjerojatno zbog Cityjevog ugovora s DSquared2 brandom – ali nas nije briga. Dobra jakna je dobra jakna.

Aden Flint to zna. Nakon što je Bristol City poražen od jačeg Cityja u Carabao kupu rezultatom 3-2, Flint je otrčao do stratega nebeskoplavih Građana i ponudio zamjenu “dresova”. Kamere su zabilježile opušten i nasmijan razgovor ove dvojice sportaša, a očito i ljubitelja mode. Na Flintovu žalost, Guardiola je odbio ponudu. A realno – dres natopljen znojem za jaknu čija je vrijednost između 400 i 1000 dolara?

Svejedno – odličan pokušaj.

TAGOVImanchester city moda nogomet pep guardiola stil

Komentiraj