Stil

Aside Banners

Predstavljeni prekul ruksaci, k tome vrhunski hrvatski proizvod

Piše , Objavljeno

Jučer je otvorena izložba u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar na kojoj je predstavljena posebna serija jedinstvenih Borša ruksaka pod nazivom Beck’s #UrbanEdition.

urban

Borša ruksaci Male Radnje Dizajna su u kratkom roku postali pravi hit, a za #UrbanEdition su poslužili kao savršen medij za izražavanje umjetnika.

unnamed (2) (Custom)

Ako mislite da UrbanEdition stoji samo da pokaže koliko su i ovi ruksaci kul i urbani – prevarili biste se. Naziv kolekcije ima dva značenja. Ono koje vam je već palo na pamet, ali i drugo u kojem je autor dijela dizajna Damir Urban. Svaki ruksak krasi ručno oslikana tkanina, a riječ je o puno fragmenata jedne slike koju je Urban naslikao vlastitim rukama.

“Pokušao sam prenijeti energiju, emociju te pozitivnu i dobru vibraciju bojom i direktno radom rukama na platnu. Tako će osoba koja će nositi torbu, zapravo, dobiti i dio mene u najboljem smislu. Bez ikakvih medija između, samo boja i ja”

Već smo pisali o najkul ruksacima, ali za njih je potrebno odvojiti određenu svotu teško zarađenog novca. Borša ruksaci su proizvedeni u Hrvatskoj i možete ih osvojiti s malo društvenomrežnog angažmana.

Svi zainteresirani imati priliku osvojiti ruksak u nagradnom natječaju na Facebook stranici Beck’s Hrvatska. Zaokružite 25. rujna na kalendaru jer tada počinje natječaj.

TAGOVIbackpack becks borša mala radnja dizajna ruksak urban

Komentiraj