Stil

Toliko odvratne da su dobre

Aside Banners

Pronašli smo najružnije tenisice svih vremena!

Godinama se svađamo s poznanicima u stvarnosti i nepoznanicima na internetu koje su najružnije tenisice. Mislimo da smo pronašli odgovor koji će pokrenuti neviđeni mir u svijetu ljubitelja tenisica.

Piše , Objavljeno

U srednjoj školi na satu informatike (koji je u hrvatskom školstvu sve samo ne edukacija) smo otkrili NIKEiD sustav u kojem velik broj Nike modela možete prilagođavati svojim željama. Osim boje različitih panela, možete čak i birati različite materijale, ali i boju šavova! Bili smo u srednjoj školi, stvarali smo najluđe modele ikad sa svim kombinacijama boja i materijala, ali nikad nismo naručili naše “predobre da bi bile istinite” kreacije jer… skupo je naručiti nešto tako ružno bez obzira što je to našeg uma i optičkog miša djelo.

V51l7jb

Jedan momak nije razmišljao kao mi. Naručio je svoju prekrasnu kreaciju. Odlučio je fotke tenisica postaviti na reddit uz opravdanje “mlađi ja je na teži način naučio kako je NIKE ID opasna stvar. Bar idu uz… sve!”
Čak je i ispisao na tenisice LEFT i RIGHT kako se ne bi zabunio nikad.

P5HVBii

Internet je brzo reagirao sljedećim komentarima.

– Nike Dunk “What The Fuck”

– Nike Dunk “No Seriuosly What The Fuck Is This”

– Lokalna kuglana želi kupiti ovo od tebe

– Siguran sam da su umirali od smijeha kada su ih proizvodili

– Jesi li dobio crveni nos i periku uz njih?

Sigurni smo da će ovaj mladić u budućnosti razmisliti na što troši svoj novac, a i ove tenisice mu služe kao uspomena da ništa u životu više ne može biti toliko loše kao onaj dan kad je naručio ovu ludost.

G6VO6fn elfsA0a

Ako se želite igrati s NIKE ID-om – kliknite OVDJE, ali to činite na vlastitu odgovornost.

TAGOVIadidas košarka Nike reebok sport tenisice

Komentiraj