Stil

RBK all day

Aside Banners

Reebok izbacio kolekciju zbog koje bismo bili u trenirkama 24/7

Današnji klinci svuda nose trenirke. Mislili smo da nismo takvi likovi, ali bismo mogli postati.

Piše , Objavljeno

Nama su mame kupovale štogod se nađe po Mađarskama i Bosnama, tu i tamo bi se našao pokoji brendirani odjevni predmet od tetke iz Austrije ili Njemačke, ali svi smo bili odjeveni različito. Nekad su kombinacije graničile s elementarnom nepogodom, ali smo bili drukčiji od ostale ekipe iz razreda.

Vidimo te današnje klince. Svi su identični. Attack of the clones. Macklemore frizura, Air Maxice na nogama (ma koliko se mi trudili progurati neke druge tenisice) i trenirke. Sive trenirke. Svuda. Ne samo na igralištu već i u školi, u izlasku, u crkvi. Taj trend je obuzeo svijet. Geto klinci iz Londona koji slušaju Skeptu također guraju ovaj trend koji nam se ne sviđa.
Da skratimo priču, ne sviđa nam se to. Mrzimo to.


Ovo smo i mi mislili o trenirkama. Dosad

I onda Reebok izbaci nešto ovakvo i mi počnemo sliniti, želimo imati apsolutno sve iz kolekcije, želimo nositi trenirke svuda, želimo opet početi odlaziti u crkvu samo da možemo nositi trenirku. Čak možemo izgledati dobro dok u trenirci praznimo hladnjak prije odlaska na godišnji odmor.

Za sezonu jesen/zima 2015. Reebokova “Classic” divizija izbacuje kolekciju sastavljenu od trenirki, sweatshirta i t-shirta. Bacite oko i izaberite si nešto, a onda naletite do najbližeg Reebok centra i dosađujte prodavačima dok ne naruče SVE!

U kombinaciji s Reebok tenisicama – Ventilator ili Classic Leather, ova kolekcija zaslužuje svaki mogući superlativ.

RBKClassic2015_1 RBKClassic2015_2 RBKClassic2015_3 RBKClassic2015_4 RBKClassic2015_5 RBKClassic2015_6 RBKClassic2015_7

TAGOVIclassic menswear reebok retro sport tenisice trenirke

Komentiraj