Dizajn

pumpica za sve

Aside Banners

Reebokove Omni Zone 2 Pump tenisice dolaze u redizajnu s puno više pumpica nego orginal! Napravljene su kroz suradnju s legendom NBA lige

Piše , Objavljeno

Izvor: @stockX/Canva

Tvornica neobične obuće MSCHF, prepoznatljivi Reebok i bivša NBA zvijezda Dee Brown dovode tenisice Pump do apsurdnih novih ekstrema. Ova nova verzija legendarnih košarkaških tenisica dolazi s nevjerojatnih devet Pumpica. Što one zapravo rade?

Dee Brown, bivša ikona Boston Celtica poznat po svojem natjecanju u zakucavanju, koje je osvojio 1991., popularno je nazivan i ocem plesa dab, zbog načina na koji je sakrio pogled prilikom finalne runde natjecanja u zakucavanju.

 Prilikom nastupa u natjecanju, planirao je uključiti svog sponzora za tenisice, Reebok, tako što bi nosio šešir tog brenda pri zakucavanju. Želio je skočiti, skinuti šešir prema publici, vratiti ga na glavu i drugom rukom zakucati, no NBA tada nije dozvoljavao rekvizite na Dunk Contestu.

Morao je nešto brzo smisliti, a kroz glavu mu je prolazilo deset različitih poteza. Brown se odlučio na dab, pothvat vrhunskog samopouzdanja koji je sugerirao da je stručnjak koji natjecanje može osvojiti i zatvorenih očiju. Gdje je tu u cijeloj priči bio Reebok? Dan je ipak napravio mjesta i za svog sponzora, kada je prije svakog pokušaja „napumpao“ svoje Reebok Omni Zone 2 tenisice.

Brown je shvatio da mora pridobiti publiku i da mu za to treba više od atletskih sposobnosti. Napumpavanje tenisica, napumpao bi i publiku, a time je pojačao spektakl. U to vrijeme nije mislio da je učinio nešto revolucionarno, ali korištenjem Reebokica u natjecanju pomoglo je pobuditi zanimanje za tenisice te postaviti novi standard za marketing proizvoda u NBA-u.

Desetljećima nakon svog nastupa, Brown se ponovno osvrće na svoje uspjehe kroz kampanju s MSCHF-om i Reebokom. Brown i njegov sin Anakin u videu, koji je prošlog tjedna predstavio tenisice, pojavljuju se u stilu anime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reebok (@reebok)

MSCHF-ove Reebokice temelje se na paru Omni Zone 2, koju je Brown nosio, ali su napumpane daleko iznad svake razumne mjere. MSCHF x Reebok Omni Zone 9 (takozvane sa svojih devet pumpi) izaći će 27. rujna za 250 USD putem web stranice i aplikacije MCHF-a. Tenisica dolaze u dvije boje, jedna treba izgledati svježe i novo, a druga treba izgledati kao vintage par, star kao i Brownov nastup na natjecanju.

TAGOVIDan Brown mschf MSCHF x Reebok Omni Zone 9 nba nove tenisice reebok Reebok Omni Zone 2 slam dunk sneakerhead