Stil

Rita Ora oooo da

Aside Banners

Rita Ora predstavila novu Adidas kolekciju u prekratkim hlačicama

Piše , Objavljeno

Volimo vidjeti Ritu Oru – makar i na 10 sekundi u jednom od nastavaka Brzih i žestokih. Ali u kratkim Adidas hlačicama? Joj, vruće nam je.

Adidas Rita Ora 2

Kad je Rita Ora prvi put iskočila u našem Youtubeu, mislili smo da smo dobili novu superzvijezdu. Još nam je srce zaigralo jer je “iz susjedstva”. Rođena je na Kosovu, ali je mlada odselila u Ujedinjeno Kraljevstvo. Potpisala je za Jay-Z-ev projekt Roc Nation i činilo se kako će Rihanna dobiti opaku konkurenciju, ali je BadGirlRiRi dobila samo kopiju sebe.

Čak je Rita odradila toples fotkanje za francuski časopis LUI, nakon Rihanne. Ako želite vidjeti rezultat tog fotkanja – bacite oko ovdje.

Rita Ora i dalje odlično pjeva – ali nema dobre pjesme. Osim kad ubije neki cover koji danima gledamo (kao ovaj Outkastov Hey Ya).

Rita je jedno od zaštitnih glazbenih lica Adidasa pa je tako prije nekoliko dana predstavila novu Adidas kolekciju za proljeće nazvanu Artistic Lights Pack. Inspiracija navodno dolazi od umjetnika na trapezu i načinu na koji se svjetla pozornice poigravaju s umjetnikovim likom. Kolekcija uključuje i suknje, tajice, kratke hlače, majice, a od tenisica možete pronaći Adilette, ZX Flux, Tubular Defiant i Superstar – ali ne bilo kakve, već Slip On. Zbogom vezicama.

Adidas Rita Ora 1

Ako imaš urbanu djevojku (ili ako jesi urbana djevojka) – znaš za Ritu Oru, voliš ju vidjeti, a nema nikakve sumnje da je djevojka kul. Samo joj želimo malo bolje pjesme. Pa ako želiš dio tog kula, znaš što ti je činiti. Adidas te čeka.

collage

Od danas Artistic Lights Pack možete naći u svim ovlaštenim Adidas trgovinama.

TAGOVIadidas djevojke rihanna rita ora sise slatke cure stil tenisice

Komentiraj