Stil

pada kiša, neće nam ništa

Aside Banners

Sigurni od kiše zahvaljujući ultimativnom hoodieju koji oduševljava na Kickstarteru

Piše , Objavljeno

Obožavamo nositi hoodieje. Udobni su, praktični su, a mogu biti i atraktivno dizajnirani ako želimo nešto drugo od jednostavnog sivog Fruit of the Looma.

Problem nastane kada trebamo biti aktivni. Trening na otvorenom, loši vremenski uvjeti… Što ponijeti, što ostaviti kod kuće? Gdje ostaviti bocu s vodom? Glupo je nositi ju u ruci čitavo vrijeme dok trčimo. Smartphone skače po prednjem tobolcu hoodieja, bojimo se da će ispasti. Ako kiša padne, gotovo, promočeni smo do kože, a i taj skakutavi smartphone nije baš najsretniji.

ultimate hoodie 3

Ekipa iz project shadowa je odlučila riješiti sve naše muke i stvoriti vodootporni hoodie s više od deset praktičnih funkcija. Nevidljivi džepovi u koje stanu i tableti, boce za vodu, prsten za ključeve da vam ne pobjegnu iz džepa, reflektirajući detalji kako biste bili sigurni prilikom kasnonoćnog treninga…

ultimate hoodie 2

Inače s vodootpornom odjećom ostanemo sigurni od kiše, ali budemo mokri od znoja jer koža ne može disati, ali ovaj hoodie ima nekoliko otvora pa je problem nepotrebnih mrlja od znoja riješen. Ima toliko džepova da ne u većini slučajeva možete ostaviti ruksak da skuplja prašinu.

Sve te funkcije zvuče stvarno praktično, ali praktična odjeća je najčešće ružna. Jako. Pogledajmo samo ekipu iz Njemačke koja nam paradira gradovima u crveno-crnim Jack Wolfskin jaknama. To nije slučaj s ultimativnim hoodiejem. Izgleda dovoljno suptilno da ne smeta nikom, a odlično je dizajniran da ćete sigurno dobiti neki kompliment – i na sportskim terenima i tijekom izlaska.

ultimate hoodie 1

Na Kickstarter kampanji je postavljen cilj od 25 tisuća dolara, a dosad je skupljeno preko 90 tisuća… Kickstarter je izabrao projekt u svoju “staff pick” sekciju – a to rade samo s najboljima od najboljih.

Možete pogurati projekt još puna 3 dana i kupiti ultimativni hoodie za 85 dolara, a nakon toga cijena skače na 179. Mislimo da vrijedi.

TAGOVIhoodie jeans odjeća stil tenisice

Komentiraj